Isparta Ülkü Ocaklarında görev Akif Çapraz’ın

11 Ekim 2012 18:41

Uzun yıllar Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Aziz Şencan’ın yerine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Akif Çapraz’ı atadı. 

Konu ile ilgili olarak dün Ülkü Ocakları Isparta Şubesinde devir – teslim töreni düzenlendi. Törene katılan Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz, “Yeni dönemde görevini yapacak olan Akif Çapraz arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.

Isparta’da uzun yıllar eğitimden, sanata, kültürden ülke sorunlarına kadar bir çok konuda yaptıkları başarılı çalışmalarla adını duyuran Isparta Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi yaşandı. Yaklaşık 10 yıldır Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Aziz Şencan’ın yerine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Akif Çapraz’ı atadı.

Genel Merkez tarafından Isparta Ülkü Ocaklarına atanan Akif Çapraz, görevi Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz’dan aldı. Isparta Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, partililer, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, ve Ülkü Ocağı üyesi gençler ve vatandaşlar katıldı.

Türk bayrağı sarılı Kur’an-ı Kerim’i öperek Isparta Ülkü Ocakları başkanı Akif Çapraz'a veren Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz“Yeni dönemde görevini yapacak olan Akif Çapraz arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan yeni ocak başkanı Akif Çapraz ise, Aziz Şencan’dan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına dair söz verdi. Başkan Çapraz konuşmasına şöyle devam etti “İnşallah sizlerin destekleri ve Allah'ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum

15 Ocak 1984 Gelendost ilçesi Yenice köyü doğumlu olan Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, lise yıllarında Isparta Milli Piyango Anadolu Lisesi’nin Lise Başkanlığını yaptı. 2006-2007 yıllarında Gazi Üniversitesi İİBF Başkanlığı, 2008-2010 Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticiliği yapan Çapraz, 2011 Ekim-2012 Eylül tarihleri arasında MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın danışmanlığı görevini üstlenmiştir. Çapraz, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı ve Sosyal Çalışma kürsüsünde yüksek lisansına devam etmektedir. 

Bu haber 5393 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...