CHP İl Başkanı Şenol’dan ’30 Ağustos’ mesajı

29 Ağustos 2014 16:05

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 30 Ağustos’un Türk tarihi açısından büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlık inancının ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol mesajında 30 Ağustos’un Türk tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek “ Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı. Bu gün bağımsızlık ve vatan aşkıyla şaha kalkan Türk Ulusunun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşını kazandığı, Sevr Antlaşmasını yok ettiği, Lozan Barışı’nı sağladığı ve Cumhuriyet’in temeline ilk harcı koyduğu gündür.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün, “ Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır.  Vatanın her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça düşmana terk olunamaz.” emrindeki anlamı çok iyi kavrayan kahraman Türk Ulusu “ Ya İstiklal Ya Ölüm…” parolasıyla savaşmıştır. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlık inancının ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve  veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 92 yılı nedeniyle Isparta Halkının ve şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm personelinin Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

 

Bu haber 806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...