Başdeğirmen’in çağrısı hemen karşılık buldu

1 Eylül 2014 16:06

Üniversite öğrencilerinin ekonomik ve güvenli olan devlet yurtlarında barınma ihtiyacını gidermek için İstanbul'da yaşayan Ispartalı bir işadamının ilimizde 1500 kişilik öğrenci yurdu yapacağı haberi geldi. Vali Vahdettin Özkan da hemen çalışmalara başladı.

Isparta şu sıralar hizmette ve yatırımda duyarlılık dönemi geçiriyor. Şehrimizi yöneten bürokratlar her seferinde birlik beraberlik çağrısında bulunuyor ve Isparta için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini bildiriyor. Son olarak ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kimsenin kılını kıpırdatmaması üzerine patlamış ve içini gazetemize dökmüştü. 

BAŞDEĞİRMEN YAKARDI, CEVAP JET HIZIYLA GELDİ

Üniversite öğrencilerinin ekonomik ve güvenli olan devlet yurtlarında barınma ihtiyacını gidermek için İstanbul'da yaşayan Ispartalı bir işadamının ilimizde 1500 kişilik yurt yapacağı bilgisi geldi. Vali Vahdettin Özkan da hemen çalışmalara başladı. Vali Özkan'ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e hayırsever işadamı tarafından yapılacak üniversite öğrenci yurdu için yer bulunması talimatı verdiği öğrenildi. Uygun yer bulunduktan sonra yükseköğrenim yurdu yapımı inşaatına başlanacak ve bittiğinde Kredi Yurtlar Kurumu'na devredilecek.

Bu haber 741 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...