Bolat, gizli oturum iddiasına yanıt verdi

18 Ekim 2014 13:04

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Akdaş’ı Vali Vahdettin Özkan’a şikayet etmek için gizli oturum yapacakları iddiasını sert bir dille eleştirdi. Bolat, ‘’Gündemde olmayan bir takım olumsuz şeyleri gündemimize taşıyarak meclisi çalışamaz duruma getirmek istiyorlar’’ dedi.

İl Genel Meclisi’nde AK Parti grubu ‘’İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Akdaş’ı Vali Vahdettin Özkan’a şikayet etmek için gizli oturum yapacaklar’’ şeklinde ortaya çıkan söylemler gündeme bomba gibi düştü. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, çıkan söylemlerin tamamen asparagas olduğunu ve magazin değeri taşıyan bir bilgi olduğunu söyledi. AK Parti grubu olarak ne gündemlerinde böyle bir plan olduğunu ne de Genel Sekreter Abdullah Akdaş’ı Vali Vahdettin Özkan’a şikayet etme gibi bir durumlarının bulunduğunu ifade eden Bolat, ‘’Gizli oturum ne yapılmıştır ne de planlanmıştır. Bu tür asparagas haberlerinin nereden çıktığını merak etmekteyim. Gündemde olmayan bir takım olumsuz şeyleri gündemimize taşıyarak meclisi çalışamaz duruma getirmek isteyenleri, meclisin işleyişini provoke etmek isteyenleri de sert dille kınıyorum.

‘’UYUMLU BİR ÇALIŞMA ORTAMI VAR BUNU KİMSE BOZAMAZ’’

Meclis gayet güzel ve uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca görev ve sorumluluklarını da bilmektedir. Bu görev ve sorumlulukları çerçevesinde arkadaşlarımız özverili bir şekilde görev ve sorumluluklarını yerine getiriyorlar. Şuana kadar bir sıkıntımız yok. Bundan sonra da sıkıntımız olacağını zannetmiyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 747 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...