“Partimizde olagelen bazı yanlış tutumlar var”

23 Ekim 2014 15:34

AK Parti Milletvekili Bilgiç, hem partisindeki yöneticilere hem de bürokratlara uyarıda bulundu. Bilgiç, “Partimizde yanlış tutumlar var. Biz bunları en az seviyeye indirdik. Ancak biz bir bürokratı elemanımız gibi göremeyiz ama onlar da yol arkadaşlarımızı yok saymasınlar” dedi.

Son dönemde partisindeki yöneticilere gelen şikayetlere değinen AK Parti Milletvekili Bilgiç, bürokratlar dahil partililere uyarılarda bulundu. AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu ve bu davaya gönül vermiş herkesin ilçe başkanlarına, il başkanlarına tabi olduğunu hatırlatan Bilgiç, “AK Parti'de hizmet esastır, kişiler değil” dedi.

“PARTİMİZDE YANLIŞ TUTUMLAR VAR”

Öte yandan partisinde de bazı olumsuzlukların olduğunu kabul eden Bilgiç, “Zaman zaman partimizde de olagelen bazı yanlış tutumlar var. Biz bir Valiyi, Kaymakamı kısacası bürokratları emrimizde bir elemanımız olarak göremeyiz. Bu yanlış durum eskiden vardı, elhamdülillah AK Parti sayesinde en az seviyeye indirildi. Ancak biz bürokratlardan bekleriz ki bizim yol arkadaşlarımızı yok saymasınlar” diye konuştu.

KONGREYE TEK ADAYLA GİDİLECEK

Diğer taraftan önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan kongrelere de değinen Bilgiç, her seçime tek adayla gideceklerini belirtti. Bilgiç, “Partimizin genel kararı olarak kongrelere genel merkezin çeşitli istişareler sonucunda belirleyeceği tek adayla gidilecektir. Bunun dışında bir ihtimal söz konusu değildir” şeklinde konuştu.

ADAY OLUR MUYUM BİLEMİYORUM

Son olarak 2015 genel seçimlerinde tekrar aday olup olmayacağı sorusunu da değerlendiren Bilgiç, “Makamlar gelip geçicidir. Hizmet esastır. Ben doğduğumdan beri siyasetin içindeyim. Altı ay sonra bir genel seçim var, ben aday olur muyum, adaylığım kabul edilir mi bunları şimdiden bilemiyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Bu haber 703 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...