Eğirdirspor Haftayı Puansız Kapattı

28 Ekim 2014 15:14

Eğirdirspor kendi saha ve seyircisi önünde Bodrum Belediyespor’a 0-1 yenildi. Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir performans gösteren Eğirdirspor, bir türlü golü bulamayınca, ani atakta kalesinde gördüğü gole karşılık veremeyince sahandan mağlup ayrıldı.

Eğiridir İlçe Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda iyi bir oyunla başladı. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 16’ıncı dakikasında Eğirdirspor’un bulduğu gol ofsayt nedeniyle verilmezken, dakikalar 30’u gösterdiğinde Bodrumsporlu Selçuk’un ara pası ile Gökay, aldığı topu ile ceza sahasına kadar ilerledi ve vurduğu şık şutla topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısı Gökay’ın attığı gol ile 1-0 Bodrumspor’un üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya biraz daha iyi başlayan Eğirdirspor oyunun hakimiyetini almaya çalışsa da Bodrumsporlu futbolcuların hırslı ve baskılı oyunu karşısında sık sık hata yaptı. İkinci yarının ortalarından itibaren oyun karşılıklı hızlı ataklar ile devam etti. Her iki takımın hırslı mücadelesini çaldığı fauller ile durduran maçın hakemi, her iki takımın oyuncuları ve teknik heyetleri tarafından tepki topladı. Dakikalar doksanı gösterdiğinde Bodrumsporlu Onur’un uzaktan vurduğu şut da direkten dönünce karşılaşma Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

Pazar Günü Eğirdir ilçe stadında saat 13.30 başlayan maçı çok sayıda taraftar izlerken,  Kırımızı Yengeçler taraftar grubu 90 dakika boyunca Eğirdir Spor’u yalnız bırakmadı.

Bodrum Belediyespor: Taner, Süleyman, Tolga, Nizamettin, Ebubekir, Erkan, Gökay, İbrahim, Emre, Mehmet, Burak

Eğirdirspor: Hilmi, Süleyman, Recep, Aladdin, Muhammet Çetin, Sımart, Murat, Suat, Orhan, Omar Bello, Muhammet Mustafa

Gol: Gökay Yiğit (dk 30) Bodrum Belediyespor

Hakemler:  Can Cengiz, Hasan Tekin, Gökhan Davul

 

Bu haber 1041 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...