Parlak tek liste ile giriyor

20 Aralık 2014 12:20

AK Parti’de 430 üye Merkez İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu için yarın sandık başına gidecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongreye mevcut Başkan Ömer Parlak tek liste ile girecek. Parlak,  “Kongreler teşkilatların yenilenme süreçleridir” dedi.

AK Parti’de kongre heyecanı devam ediyor. 11 ilçede gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulların ardından yarın saat 12.00’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde başlayacak olan kongrede Merkez İlçe Başkanlığı seçimi yapılacak. Kongreye Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da katılacak. 430 delegenin oy kullanacağı seçime mevcut Başkan Ömer Parlak tek liste ile girecek.

KONGRELER YENİLENME SÜREÇLERİDİR

Kongre önce dün parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ömer Parlak, kongrelerin yeniden yapılanmayı getiren teşkilatlar açısından yenilenme süreçleri olduğunu belirtti. Parlak, “Kongreler yeni bir heves, yeni bir güç demektir. Teşkilat olarak temennimiz inşallah bu süreçten el ele, gönül gönüle bir şekilde çıkmaktır” dedi.

11 İLÇENİN KONGRESİ TAMAMLANDI

Kongreye başta delegeler olmak üzere tüm Ispartalıları beklediklerini dile getiren Parlak,  şunları söyledi: “AK Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkanlığımızın almış olduğu karar gereği 15 Eylül 2014 tarihi itibariyle teşkilatlarımızın kongre süreçleri başlamış bulunmaktadır. Şimdiye kadar hafta sonlarında 2 ilçemizin kongresini yaparak 11 ilçemizin kongrelerini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İnşallah Allah nasip ederse bu hafta sonu da yani 21 Aralık 2014 Pazar günü 12.00’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ve milletvekillerimizin katılımıyla merkez ilçe teşkilatımızın 5. Olağan kongresini hep birlikte gerçekleştireceğiz.

HEDEF 2015 SEÇİMLERİ

Hamdolsun ki partimize olan teveccüh hat safhadadır. Bu da biz yöneticilere güç vermektedir. Bu şekilde geleceğe emin adımlar atarak yarınlara daha umutla bakıyoruz. Hedefimiz tamamen 2015 seçimleri. Bu hedef doğrultusunda yeni oluşan teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız tamamen sivil bir anayasa. İnşallah bu amacımızı aziz milletimizin teveccühü ve desteğiyle gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır.”

ÖNCE SEÇİM OLMAZSA ATAMA

Öte yandan bir gazetecinin Yalvaç ilçe kongresinin yapılmadığını hatırlatması üzerine Ömer Parlak, “Yalvaç ilçe başkanımız genel merkezimizle gerekli görüşmeleri yapıyor. İnşallah seçimi orada da gerçekleştireceğiz. Önce seçim olmazsa atama yoluna gidilecek” dedi.

 

Bu haber 1449 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...