‘’Vefa borcumu yerine getirmek istiyorum’’

27 Şubat 2015 16:42

AK Parti milletvekili aday adayı M. Sait Dilek, Isparta’nın kendisine ciddi anlamda sahip çıktığını belirterek, ‘’Ben de bu teveccühü karşılıksız bırakmak istemiyorum. Isparta’ya hizmet borcum var ve bunun için tekrar yola çıkıyorum’’ dedi.

23. Dönem Milletvekili olan ve 25. Dönem için de aday adaylığını açıklayan M. Sait Dilek, dün AK Parti il binasında açıklama yaptı. 2007-2011 yılları arasında Isparta’da çok güzel bir dönem geçirdiğini ve Allah’ın kendine Isparta’ya hizmet etme şerefi lütfettiğini ifade eden Dilek, ‘’Bu güzel topraklarda bu güzel dua almış topraklarda milletvekili olarak hizmet ettik, hizmetin gelmesine vesile olduk. Bu dönem hep hafızalarımızda kaldı. Bizden sonra da arkadaşlarımız bayrağı alıp devam ettiler. AK Parti Türkiye’nin hem yıldızı hem de ülkemizin ileriye gitmesini sağlayan lokomotif görevi görüyor. Türkiye, 2015 seçimleriyle yeni bir döneme giriyor. Yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye’de var olduğumuzu göstermek için buradayız. Biz Ispartalıların yine hizmetinde olmak için aday adayı olduk. Tek beklentim Isparta’ya layık olacak bir hizmet getirmek için var olduğumuz göstermek. Aday adayı olarak çıkarak Ispartalıya vefa borcumu yerine getirmek istiyorum. Çünkü bana çok ciddi sahip çıktılar ve destek verdiler’’ dedi.

‘’BEN DE VARIM’’

Tekrar hizmet için göreve talip olduğunu ve bir nefer olarak Isparta’nın emrinde olacağını dile getiren Dilek, ‘’Amaç illa şu veya bu görevde hizmet etmek değil her zaman hizmete fırsat bulunabiliyor. Bu dönemde biz de partimizin üyesi olarak varız demek için yola çıktık. Isparta’da birbirinden değerli çok kıymetli aday adaylarımız var. Cenabı Hak hangimiz için hayırlı ise onu göreve getirsin. Kimin daha iyi hizmet edeceğine inşallah partimizin üst kurulları karar verir. Bizler de o karar sonucunda partimizin emrinde olacağız’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...