‘’MHP son çaredir’’

30 Mart 2015 16:03

Düzenlediği basın toplantısıyla MHP’den milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyuran Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı, “Türküm, Müslüman’ım, gelişmeye ve değişmeye açığım demek için son durak MHP iktidarıdır. İnsanca yaşamak için MHP son çaredir” dedi.

MHP’de Isparta Milletvekili aday adaylığı açıklamaları cumartesi günü Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı ile sona erdi. Düzenlediği basın toplantısıyla aday adayı olduğunu açıklayan Bıçaklı, hükümeti eleştirdi. AKP hükümetinin Büyükelçisi kalmaktansa Isparta’nın Ankara’daki elçisi olmayı tercih ettiğini belirten Bıçaklı, Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı AKP iktidarının Türkiye’yi uçuruma sürüklediğini, Türk Dünyasını ihmal ettiğini, küresel haçlı ittifakın Dört Parçalı Kürdistan projesine taşeronluk yaptığını ileri sürdü.

TEK YOL MHP

Sınırlarımız dışındaki tek vatan toprağı Süleyman Şah Türbesi’nin terk edilmesini sert ifadelerle eleştiren Bıçaklı Yunanistan’ın son dönemde Ege ve Akdeniz’de 60 civarında ada, adacık ve kayalıklarda tek taraflı egemenlik ihdas etmesine AKP iktidarının sessiz kalmasının da diğer bir vahim sonuç olduğunu ileri sürdü. AKP İktidarının devam etmesi halinde Türkiye’yi karanlık günler beklediğine işaret eden Bıçaklı, Türkiye’nin, Türk milletinin, Türk Bayrağı’nın, Türk dilinin geleceği için tek yolun MHP iktidarı olduğunu savundu.

MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET, ÇİLEDİR, ÇABADIR, ÇALIŞMADIR

Bıçaklı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milliyetçi-Ülkücü Hareket, çiledir, çabadır, çalışmadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, heyecandır, inançtır, sevdadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket yürektir, şuurdur, sabırdır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, kavgadır, mağduriyettir, mahkumiyettir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, vicdanımızın sesi ve şehidimizin son nefesidir. Bizi bilenler bilir. Bizi tanıyanlar tanır. Biz kendimiz için hiçbir şey aramayız, istemeyiz, dilemeyiz. Ama milletimiz mevzubahis olursa, kararlılığımızın, ülkülerimizin, arayışlarımızın sınırı yoktur.

Bu yüzden Milliyetçi Hareket, gözlerini ufkun ötesine, sonsuzluğa dikmiştir.

Milliyetçi Hareket/ Türklüğün kucakladığı hakkaniyetli bir küresel dengenin tesisine imkân sağlamak için mücadele vermektedir.

MİLLİYETÇİ HAREKET TÜRK MİLLETİNİN HİZMETİNDE

İnançsa aranan, heyecansa istenen, kadro ve şuur, uzmanlık ve cesaretse dilenen Milliyetçi Hareket burada,  Isparta’nın huzurunda, Türk milletinin hizmetindedir. Yıllarca kendi yolumuzu kendimiz çizdik, kimseye minnet etmedik. Yıllarca önümüze çekilen engelleri aştık, örülen bariyerleri geçtik. Yıllarca, birleşecek gövde arayan ve millet kaynağından doğan pınarları bünyemize katarak büyüdük.

MHP VARSA HAİNLER, ZALİMLER, EŞKIYALAR KAÇACAK DELİK ARAYACAK

7 Haziran’da özlem bitsin istiyoruz. 7 Haziran’da Türkiye kazansın, Türk milleti zenginleşsin diyoruz. Musibet bulutlarını kovmak için hazırız. İhanetin belini kırmak için hazırız. İstikrarı sağlamak ve hepinize, hepimize, herkese kazandırmak için hazırız. Umutsuzluğun koyu sisini dağıtmak için MHP inançlıdır. Yoksulluğun, yolsuzluğun ve yasakların kökünü kurutmak için MHP iradelidir. MHP varsa huzur olacaktır. MHP varsa işsizlik son bulacak, sefalet yok olacaktır. MHP varsa hainler, zalimler, eşkıyalar, döviz, faiz, rant lobisi kaçacak delik arayacaktır.

İNSANCA YAŞAMAK İÇİN MHP SON ÇAREDİR

Üç Hilale verilen her oy Türk milletinin aydınlık yarınlarına destektir. Üç Hilale verilen her oy Türkiye’nin kalkınma mücadelesine yardımdır. Üç Hilale verilen her oy mazluma şifa, garibe deva, kardeşliğe rızadır. Ispartalı kardeşlerim 7 Haziran’da kendiniz, sevdikleriniz, sevenleriniz ve yavrularınız için oy vereceksiniz. Verdiğiniz oy yerini bulsun, sonuç versin diyorsanız MHP sizinle, sizlerin emrinizdedir.Verdiğiniz oy bağınıza, bahçenize, tarlanıza, bostanınıza, tezgahınıza, işyerinize, hanenize bolluk ve güzellik getirsin diyorsanız . MHP elini uzatmış sizleri beklemektedir. Türküm, Müslüman’ım, gelişmeye ve değişmeye açığım demek için son durak MHP iktidarıdır. İnsanca yaşamak için MHP son çaredir.”

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...