Antalyaspor Davraz’da Kamp yapacak

29 Haziran 2015 18:35

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 1 Temmuz'da Isparta Davraz'da kampa gireceklerini açıkladı.

Bu sezon PTT 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lige çıkan Medical Park Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer, Teknik Direktör Engin Yusuf Şimşek yönetime 7 kişilik transfer listesi sunduğunu belirtti. Gidecek ve kalacak futbolcuları netleştirdiklerini ifade eden Gencer; “Geçtiğimiz hafta itibariyle yönetim kurulu olarak iç ve dış transfer çalışmalarına başladık. 2 hafta içinde tüm transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

6 yabancı futbolcuları ile sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatan Başkan Gencer; “Yabancı oyuncularımızla da görüşeceğiz. Transfer olmak isteyenlere gerekli kolaylığı sağlayacağız. Futbolcularımız hiçbir yere gitmeseler de lige onlarla devam edeceğiz. Yabancı oyuncularımıza talepler var. Uygun ücreti vermeleri halinde satabiliriz" diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, takımın 30 Haziran’da toplanacağını ve 1 Temmuz'da da her yıl olduğu gibi sezon hazırlıklarının birinci etab kampı için Isparta Davraz'da kampa gireceğini sözlerine ekledi. 

Öte yandan, Süper Lig'e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen komşu takımımız Antalyaspor, transfer dönemine dünya yıldızı futbolcular Eto'o ve Ronaldinho ile görüşmeleriyle damgasını vurdu. Bu oyuncularla hemen hemen anlaşma noktasına gelen Antalyaspor eğer anlaşma olumsu sonuçlanırsa bu ünlü futbolcular da Davraz Kampında yerlerini alacaklar.

 

Bu haber 1078 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...