30 Haziran Emekliler Günü

1 Temmuz 2015 19:27

30 Haziran  emekliler günü etkinlikleri kapsamında Isparta Valisi Vahdettin Özkan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Isparta’da 11 bine yakın üyelerinin olduğunu belirten Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal, Vali Özkan’a dar gelirli emeklilerin konut edinmesinde  kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Ersal emeklilerden TOKİ kanalı ile yapılacak konutlar için büyük bir talebin olduğunu belirtti.

ISPARTA BİR EMEKLİ ŞEHRİ

Emeklilerin 30 Haziran emekliler gününü kutlayan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, bu tür günlerin bir farkındalık oluşturulması bakımından önemli olduğunu kaydetti.  Vali Özkan;  Isparta’nın emekliler açısından  önemli bir şehir olduğunu bir çok çalışanın emekli olduktan sonra Isparta’da yaşamaya devam etmesinin ilimizin  bir güzelliği olduğunu söyledi. Vali Özkan; “İlimizde büyüklerimiz ve emeklilerimize ilgili pozitif bir atmosfer varken, bizlerde bunun bir parçası olmak isteriz. Emekliler derneği yöneticilerimizle emeklilerimize yapılacak hizmetler, mevcut hizmetlerin durumu ve benzeri hizmetlerin artarak devam ettirilmesi  konularında sürekli bir iletişim ve diyalog içerisindeyiz” dedi.

EMEKLİLERE KONUT KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TOKİ konusunda da bir komisyon kurduklarını belirten Vali Vahdettin Özkan bu konuda yapılabilecek konut stoku için uygun alanların tespit çalışmasının devam ettiğini kaydetti. Vali Özkan, “TOKİ ile   bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim hedefimiz bu konuda kararlı bir şekilde sizin istediğiniz şekilde bir yapı stokunun  TOKİ yada başka bir birim tarafından yapılıp emeklilerimize sunulması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda bütün kurumlara görevler düşmekte, el birliği ile bu süreci hızlandıracağız” dedi.  

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...