Kavram Dil Merkezi’nden yeni rekor

30 Temmuz 2015 18:56

Yabancı Dil Sınavına Kavram Dil Merkeziyle hazırlanan onlarca öğrenci hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarıda liderliğini sürdüren Kavram Dil Merkezi, yüzde 93’lük lisans programlarına yerleştirme oranıyla kırılması güç bir rekora daha imza attı.

2004 yılından bu yana Isparta’da İngilizce eğitimi alanında büyük başarılara imza atan, 2005 YDS’de Türkiye 1.si, 2007 YDS’de Isparta’da 5’te 5 çıkarmayı başaran ve her sene Boğaziçi, ODTÜ ve Bilkent gibi ülkemizin en seçkin üniversitelerine öğrenci göndermeyi alışkanlık haline getirmiş olan Kavram Dil Merkezi bu yıl da dil alanında başarısını sürdürdü. 2015 yılı Yabancı Dil Sınavında (LYS-5) dershane öğrencilerinden Hatice Bilge Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, Sümeyye Çağlar ODTÜ İngilizce Öğretmenliği ve Büşra Ünver ise Hacettepe İngilizce Öğretmenliği bölümlerine yerleşerek büyük bir başarıya imza attılar.

TÜM ÖĞRENCİLERİN YÜZDE 93’Ü LİSANS

PROGRAMLARINA YERLEŞMEYİ HAK ETTİLER

Ayrıca Kavram Dil Merkezi müdürü Yunus Eren, toplam 18 öğrencinin de diğer üniversitelerin öğretmenliklerine yerleştiğini belirterek, ‘’Sınava Kavram Dil Merkezi ile hazırlanan 2 öğrencimiz İstanbul Ünv. İng. Öğretmenliği, 4 öğrencimiz 9 Eylül İng. Öğretmenliği, 3 öğrencimiz Akdeniz İng. Öğretmenliği, 2 öğrencimiz Pamukkale İng. Öğretmenliği ve 7 öğrencimiz de Süleyman Demirel Ünv. İng. Öğretmenliği bölümlerine yerleşmişlerdir. Öye yandan 13 öğrencimiz ise çeşitli üniversitelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerine yerleşmeyi başarmışlardır. Öğrencilerimizin yüzde 93’ü üniversitelerinin lisans programlarına yerleşmeye hak kazanmıştır. Bu başarıda emeği bulunan tüm velilere, okul yönetici ve hocalarına teşekkür eder, tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz’’ diye konuştu.

 

Bu haber 2993 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...