Eğirdirspor Lideri Ağırlayacak

17 Ekim 2015 11:12

Eğirdirspor bu hafta kendi sahasında ligin maç fazlası ile lideri Serik Belediyespor'u konuk edecek. Karşılaşma pazar günü saat: 15.00'te Eğirdir Belediyesi ilçe stadında oynanacak.

Bölgesel Amatör Futbol ligi 7. grupta  ilimizin ve ilçemizi temsil eden Eğirdirspor şampiyonluk yolunda en öenmli virajlardan olan Serik Belediyespor ile karşılşacak. Kırmızı yengeçler'de geçtiğimiz hafta oynanan Konyaltı Belediyespor maçında sakatlanan Gökay ve ameliyat olan Yunus dışında eksik bulunmuyor.

Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Karaca maç öncesi yaptığı açıklamada " Eğirdir'de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilindiği gibi geçtğimiz hafta Ankara'da yaşanan olaylar nedeni ile maçlarımız iptal edilmişti.Bizde bu arayı iyi değerlendirdik. Sakatlarımız da iyileşiyor. Artık zorlu bir 4 haftaya gireceğiz. En az kayıpla bu 4 haftayı atlatmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Şampiyon olmak istiyorsak bu tür maçları kazanmak istiyoruz. Eğirdir ve Isparta olarak kenetlenip bu takıma sahip çıkılmalı. Tüm Eğirdir halkını maça bekliyoruz. Paza günü burada bir bayram havası olacak inşallah" dedi.

EĞİRDİRSPOR'DAN 2 TRANSFER DAHA

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Eğirdirspor, transferin son gününde 2 transfer yaptı.

Kırmızı­yengeçler, transferin son gününde Beykozspor forması giyen Kaleci Oktay Selvi ve Kuşadasıspor Forması giyen tecrübeli sağ bek Süleyman Görgün ile anlaşmaya vardı?

SÜLEYMAN GÖRGÜN KİMDİR

1999 yılında Muğlaspor’la profesyonel olan Görgün, sırasıyla Fatih Karagümrük, Uşakspor, Denizlispor, Kardemir Karabük, Bandırmaspor, Körfez İskenderun, Ünyespor, Çine Madranspor, Bodrumspor ve Kuşadasıspor formalarını giymişti. Süper Lig’de 13, PTT 1. Lig’de 87, 2. Ligde 95, 3. Lig’de 89 ve Bölgesel Amatör Ligde 51 maça çıkan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Çine Madranspor ve Bodrumspor’dan sonra Eğirdirspor’da. Çinespor’un eski Teknik Sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu ise eski oyuncusu için, “Bence BAL’ın en iyi oyuncusu. Eğirdirspor çok iyi transfere imza atmış, Kendisine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Bu haber 1019 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...