Eğirdirspor Serikspor’a yenildi: 0- 4

20 Ekim 2015 19:05

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Temsilcimiz Eğirdirspor haftasonu kendi sahasında ağırladığı Serikspor'a 4-0 mağlup oldu.

Eğirdir İlçe Stadında saat: 15.00'te başlayan karşılşamanın  22. Dakikasında Serik Belediyespor Hakkı ile  1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Süleyman , Burak Gezer ve Cem Çetin le pozisyonlar bulan Eğirdirspor golü bulamayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.  Karşılaşmanın  60. dakikadasında Eğirdirsporlu  Feyzullah topa elle müdahale edince ikinci sarı karttan  kırmızı kart görmesiyle Eğirdirspor 10 kişi kaldı.  62. dakikada Serik Belediyespor 2. Golünü kaydederken 69. Dakikada Samet’in de ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ile Eğirdirspor maçı 9 kişi olarak sürdürdü. Serik Belediyespor’un 70. ve 81. Dakikalarda kaydettiği gollerle maç 4-0 sona erdi. Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Ak Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt da bir süre Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile birlikte maçı tribünden  izledi.

Maç öncesi  Eğirdir Sabancı öğretmenevi Eğirdirspor takım kaptanı Cem Çetin'e çicek vererek başarılar diledi.

Maç sonu konuşan Eğirdirspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal " Kaybedilen sadece bir maç var, ben bu takıma inanıyorum, biraz inanç biraz da cesaret, bu takımın yapacağı çok şey var, asla umutsuz olmayacağız, ileriye bakıp, gür bir sesle kazanacağız diyeceğiz. Hedefimizden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

Eğirdirspor pazar günü  Isparta'da Isparta Merkez Gençlikspor ile saat.15.00'te karşılacak.

Bu haber 1212 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...