63 tüfek satışa çıkıyor

26 Kasım 2015 18:26

Isparta'da kaçak avlanma sırasında ele geçirilen 63 adet yivsiz av tüfeği Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün açacağı ihale ile satılacak.

Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından 2014/2015 av sezonunda, kaçak avlanan kişilere yönelik yapılan denetimler sırasında ele geçirilen silahlar açık artırma ile satılacak. 3 Aralık'ta yapılacak açık artırmada Kara Avcılığı Kanunu Kapsamında yapılan kontrollerde av kurallarına uymadığı gerekçesiyle mülkiyeti kamuya geçirilen 63 adet yivsiz av tüfeği satışa sunulacak. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek satışta el konulan av tüfekleri değişen bedellerle satılacak.

İHALEYE GİRMEK İÇİN GEREKEN BELGELER

İhaleye çıkarılacak silahlar için ihaleye katılacak olanların yivsiz tüfek satın alma belgesi, yivsiz av tüfeği satıcılık bayiliğiizin belgesi, İkametgâh belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi ile satışa çıkarılan silahlardan almak istenilen silahın satış bedelinin yüzde 10'unu kurumun Ziraat Bankası Isparta Şubesindeki döner sermaye hesabına yatırıldığına dair de kontun bulunması gerekmektedir.

Satışı yapılacak silahların detaylarına şu internetadresinden ulaşılabilir;http://bolge6.ormansu.gov.tr/.../ihale/tasinir_mal_ilani.doc

Bu haber 920 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...