Ekonomi Kampüsünün temeli 15 Şubat’ta atılacak

11 Şubat 2016 19:06

ITSO ile BAKA işbirliğinde yapılacak olan ve içinde ekonomi ve yatırımla ilgili kurum ve kuruluşların yer alacağı ‘Ekonomi Kampüsü’nün temeli Pazartesi günü törenle atılacak. Aynı gün, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de açılışı yapılacak.

Geçtiğimiz yıl Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çalışmalarına başlanan ve 25 Ocak 2016 tarihinde yapım ihalesi yapılan Isparta Ekonomi Kampüsünde ikinci adım 15 Şubat Pazartesi günü atılıyor.

Söz konusu açılış ve temel atma töreni için her iki etkinliğin de oluşmasına destek veren Milli Eğitim Bakanlığı, Isparta Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Isparta Ticaret Borsası ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından ortak bir davetiye hazırlandı. ‘Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışı ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Isparta Ticaret Borsası ve ekonomiye yön veren kuruluşların da yer aldığı Isparta Ekonomi Kampüsü hizmet binası temel atma törenine teşriflerinizi bekleriz’ sözlerinin yer aldığı söz konusu davetiye; Vali Vahdettin Özkan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Isparta Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk’un isimleri yer aldı.

Programa göre; 15 Şubat 2016 Pazartesi günü ilk olarak saat 15.00’te Gül Küçük Sanayi Sitesi içinde yapımı tamamlanarak 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılında eğitim vermeye başlayan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı yapılacak.

Saat 15.45’te ise İstanbul Yolu üzeri 2. Km.’de bulunan Isparta Ekonomi Kampüsü’nün Temel Atma Töreni gerçekleştirilecek.

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...