Eğirdirspor, Muratpaşa´yı deplasmanda devirdi 2-3

30 Mart 2016 17:30

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, ligdeki 22.maçında Muratpaşa Belediyespor’la deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kazandı. 

Antalya Mustafa Çetinkaya Stadı’nda oynanan maçı Denizli Bölgesi’nden Rıdvan Karadayı, Hakkı Hikmet Delikanlı ve Tokat bölgesinden Yunus Teyaki isimli hakemler yönetti. Eğirdirspor’un gollerini 6. dakikada Yekta, 51. dakikada Haşim ve 64. dakikada Resül kaydetti.
Eğirdirspor aldığı bu galibiyetle puanını 42’a çıkartarak 3. Sıradaki yerini korudu. Muratpaşa Belediyespor ise puanını 23’e çıkartarak 10. Sırada kaldı.
Kırmızı-yengeçler bu sezon kendi tarihinin en iyi galibiyet serisini sürdürürken, Ligin 19. Haftasında Türkiye liglerinin tek namağlup takımı olan Afjet Afyonspor'u kendi sahasında mağlup etmesi ve Ligin 20. haftasında kendi sahasında bileği hiç bükülemeyen Ankara DSİSpor'u mağlup etmesiyle dikkatleri üzerine toplarken, Turanspor karşısında 9. Saniyede gol bularak Bölgesel Amatör Lig tarihindeki en erken golü atan takım unvanına da sahip oldu. Son 8 maçını kaybetmeyen Eğirdirspor, Muratpaşa Belediyespor deplasmanından da 3 puanla dönmesini bildi.
42 puanla 3 sırada bulunan Eğirdirspor'un, 2. Sıradaki Seriksporla puanları aynı. Eğirdirspor, ligde, kendi saha ve seyircisi önünde Pursaklar Belediyespor ve deplasmanda Bucak Belediyespor maçları olmak üzere 2 maçı kaldı.

Bu haber 963 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...