Voleybol’da Eğirdir Elmaspor´ 2’nci Lige çıktı

30 Mart 2016 17:33

Türkiye Voleybol Federasyonu’nca düzenlenen final karşılaşmalarında Isparta’yı temsil eden ve 2. Lige yükselen Eğirdir Elmaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurlu Başkanı Şevki Tığlı ve Elmaspor voleybol takımı Teknik Sorumlusu Ahmet Özkoç Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret ettiler. 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elimizden geldiği kadar Eğirdir'de spora ve sporcuya destek vermeye çalışıyoruz. Daha önceki ziyarette "İnşallah Eğirdir Elmaspor adını seneye 2. Lige çıkararak marka haline getiririz" demiştik ve bunu hep birlikte başardık. Eğirdir Elmaspor kulübünün bir sanatçı parasına bunları başardığını söyleyerek geçmiş dönemde spor konusunda yanlışların yapıldığının altını çizdi. Şampiyonluğun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum, başkan ve yöneticileri tebrik ederim. Sizlere güveniyoruz, takıma güveniyoruz. 2. Lig'de sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç, Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Komik rakamlara başarıya ulaştık. Azim, hırs ve inanç başarıyı getirdi. Birlik ve beraberlik olunca başarı kendiliğinden geliyor. ” dedi.
Eğirdir’i tanıtmak için deplasmanlara Elma götürdüklerini bildiren Antrenör Özkoç, “Eğirdir’i tanıtmak için soğuk hava depolarımız elma verdi. Gittiğiniz illerde Elma dağıttık. Oradaki insanlar Birinci sınıf elmayı yiyorlar. Bu nasıl elmaymış diyorlar? İşte tanıtım böyle olur. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi işler yapacağız” şeklinde konuştu.
Antrenör Özkoç, “Ömer Başkan’ın eski Belediye Başkanlığı döneminde 2. Ligdeydik. Daha sonra 1. Lig hedefine ulaşamamıştık. Yarım kalan bir hesabımız vardı. İnşallah Eğirdir’e 1. Lig heyecanını yaşatacağız. Başta Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e, Atilla Önal Başkanımıza, Şevki Tığlı Başkan’a, yönetim kurulu üyelerimize, Asya, Aysu, Gökbaşer, Gülbudak, Yücesuyu vb. sponsorlarımıza, esnaflarımıza ve sporseverlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ve bizi Başkent’te yalnız bırakmayan memleket hastası insanlarımız iyi ki varlar. Onların sevinçleri bizleri mutlu ediyor. Onları ağlarken gördüm, duygulandım. Çok mutluyuz” dedi.

Bu haber 1159 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...