İşçi Emeklileri Derneği´nden Başkan Günaydın’a teşekkür

3 Mayıs 2016 16:18

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdükladir Ersal, Aliköy mevkiine yapılacak olacak TOKİ için ISBAŞ’a ait araziyi karşılıksız tahsis eden Belediye Başkanı Günaydın’a teşekkür etti. Ersal, ”Başkanımızın bu girişimi bizleri sevindirdi” dedi.

Emeklilere ve esnafa yönelik ucuz konut projesiyle ilgili hem Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç hem de Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın attığı adımlar projenin önündeki engelleri kaldırdı. Bilgiç ile Günaydın’a teşekkür eden Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal, ikinci etap toplu konut projesi için de Milletvekili Bilgiç’ten söz aldıklarını söyledi.
BİLGİÇ’E PLAKET VERDİK
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ersal, şunları söyledi: “Geçtiğimiz Salı günü Ankara’da Sayın Genel Başkanımız Kazım Ergün bey ile Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beyi ziyaret ettik. Kendisine emeklilerimiz adına TOKİ ile ilgili çalışmalarından dolayı bir plaket takdim ettik. Kendisi de bize teşekkür etti.
2. ETAP TOKİ İÇİN YER ARAYIŞI VAR
En kısa sürede önce evsiz olan emeklilerimizden başlamak kaydıyla ev yapılacağını ve esnafa da bunun yanında sözü doğrultusunda konut yaptırılacağını söyledi. Birinci etapta ön başvurular çok olduğu için buranın yetmeyeceğini ve ikinci ile üçüncü etaplar için yer arayışlarının olduğunu en kısa sürede yer bulunursa TOKİ’nin buralara da yapılacağını bize söyledi. Bizleri memnun etti. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
BAŞKANIMIZA TEŞEKÜR EDİYORUZ
Sayın Belediye Başkanımız TOKİ konusunda engel olmayacağını ve ne gerekiyorsa yapılacağını beyan beyan eden ayrıca ISBAŞ’a ait araziyi karşılıksız TOKİ’ye devredeceğini söyledi. Bizleri sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Bu haber 746 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...