Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan’ın tercihi SDÜ

27 Mayıs 2016 18:30

Trabzonspor'un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Bilimleri'nde öğrenimine devam edecek. Erdoğan, başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak.

Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'yı ziyaret etti. Tatilinin bir kısmını memleketi Isparta'da geçiren Erdoğan, yüksek öğrenimine de SDÜ'de devam edecek. 'Milli Sporcu Kontenjanı'ndan Spor Bilimlerine kayıt yaptırma başvurusu için SDÜ'ye gelen Erdoğan, sezonun değerlendirmesini de yaptı. Erdoğan, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve önümüzdeki sezonun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, memleketinin üniversitesinde akademik yaşantısına devam edeceğini de ifade etti.

Rektör Çarıkçı ise Yusuf Erdoğan'ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Yusuf'a kapımız sonuna kadar açık. Süleyman Demirel Üniversitesi olarak öğrenimini burada yapacak olmasından dolayı da gurur duyarız. Sporu seviyorum ve Yusuf'un Süleyman Demirel Üniversitesi'ne gelmesiyle bir çok ismin de üniversitemize kayıt yaptıracağına inanıyorum. Onu 32 numaralı formasıyla görünce çok mutlu oluyorum." dedi.

Rektör Çarıkçı, üniversite olarak basketbol ve dağ bisikletinde önemli başarıların yakalandığını ve kulüpleşmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

 

Bu haber 1077 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...