Dart sporunun kalbi Isparta’da atıyor

2 Haziran 2016 16:39

Isparta, bir büyük spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapıyor. Okullar arası Yıldız-Gençler Dart Türkiye Şampiyonası Isparta’da başladı.

Isparta, ulusal spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2015-2016 Öğretim yılında Türkiye genelinde okul sporlarına dahil edilen Dart sporunun kalbi Isparta’da atıyor.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız-Gençler Dart Türkiye Birinciliği Müsabakaları Isparta’da başladı. Müsabakalar öncesi 30 Mayıs 2016 Salı günü saat 17:00’da Yıldız kategorisi teknik toplantısı düzenlendi. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR’in katıldığı toplantıda fikstür çekimi gerçekleştirildi.

Dart Türkiye Şampiyonasının açılış seremonisi 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 09:30’da gerçekleştirildi. Açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR, Federasyon temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR, büyük organizasyonun göller ve güller diyarı Isparta’da yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, müsabakalarda ter dökecek sporculara başarılar diledi.

Ardından 300’ye yakın sporcunun katıldığı müsabakalar başladı. 3 Haziran’a kadar sürecek müsabakanın ilk gününde Yıldız Kız – Erkek takımlar kıyasıya mücadele verdi. Çarşamba ve Perşembe günleri ise Genç kategorisindeki takımlar ter dökecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, müsabakalara katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diledi.

Bu haber 1046 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...