Atletizm´de çifte gurur

28 Temmuz 2016 15:56

Dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonu olan Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade) Trabzon’da gerçekleştirildi. Olimpiyatlarda iki milli sporcumuzdan Dünya dereceleri geldi.

Türkiye, Okul Sporları Olimpiyatları'na (Gymnasiade) ev sahipliği yaptı. 11 – 18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen Okul Sporları Olimpiyatları'na Isparta’nın yetiştirdiği başarılı sporcularda ter döktü.

Nefes kesen ve çekişmeli müsabakalara sahne olan Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda Isparta’yı gururlandıran bir başarı da Atletizm branşından geldi.

Isparta’nın yetiştirdiği Milli atlet Halıkent Anadolu Lisesi öğrencisi Rumeysa Coşkun, Atletizm şampiyonasında 1500 metrede yarışarak, Dünya 3. sü oldu.

Diğer Milli Sporcumuz Süleyman Demirel  Fen Lisesi öğrencisi Ceren Yılmaz ise 200-400-600-800 metre bayrak ayağında yarıştı. Bayrak takımımız Dünya 3.sü oldu.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta ve ülkemizi temsil eden Milli Sporcuları elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu haber 1004 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...