“Terör nereden gelirse gelsin; korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz”

30 Ağustos 2016 16:05

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Bakır’ın mesajı şöyle: “26 Ağustos günü Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde başlayıp 30 Ağustos’ da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamalarındandır. O gün bağımsızlığını elinden almak isteyen Emperyalist güçlere karşı Anadolu insanı birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmiş ve düşman kuvvetlerini bu topraklardan püskürtmüştür.

30 Ağustos Zafer Bayramı tam bağımsızlıktır, toprak bütünlüğüdür, birliktir, kardeşliktir. Binbir güçlüklerle ve nice şehitler vererek oluşturduğumuz Cumhuriyetimizi dün olduğu gibi bugünde bozmak isteyen şer güçler tarih sayfalarında kaybolup gitmeye mahkumdurlar. 15 Temmuz da ülkemiz ordu içerisindeki terör örgütünün kalkışmasıyla karşı karşıya kalmıştır. Bu hain organizasyonun ardından boş durmayan diğer terör örgütlerinin yaptığı eylemler sonucu arka arkaya şehit haberleri gelmeye başlamıştır. Son olarak Artvin programını gerçekleştiren Genel Başkanımıza PKK terör örgütü tarafından pusu kurulmuştur. Bu suikast girişiminin tek nedeni ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaktır. Teröre karşı amasız, fakatsız dimdik duran Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU bu sebeple hedef alınmıştır.  Bu vesileyle çıkan çatışmada şehit olan askerimize Allah’ tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımıza ve partililerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bu güne Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında siyasal mücadelesini yürütmektedir. Emperyalizme karşı bağımsızlık savaşını kazanan ülkemiz, terör örgütlerinin yarattığı şiddet sarmalına, teslim olmayacaktır. Terör nereden gelirse gelsin; korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz. Atamızın emaneti ülkemizin birlik ve beraberliği için, Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyetini korumak için mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu inanç ve kararlılıkla, yalnız bizim değil, mazlum milletlerin gönüllerinde de çok özel bir yeri bulunan Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyor, şehitlerimize Allah’ tan rahmet diliyor, tarihin her döneminde canı ve kanı pahasına eşi görülmemiş kahramanlık destanları yazan Silahlı Kuvvetlerimizin ve vatandaşlarımızın gününü kutluyor, gazilerimizle, TSK mensuplarına sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...