Davrazspor – Konya Sarayönü Belediye Spor Maçı Pazar günü

9 Aralık 2016 18:10

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’la oynayacakları maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Oyuncular, bu hafta seyirci rekorunun kırılmasını bekliyor. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Bucak Belediyespor’u yenerek liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor. Puanını 24’e çıkaran pembe-yeşilliler, bu hafta sonunda Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan Isparta Davrazspor’da sakatlığı süren Smart ve Süleyman dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Antrenman öncesinde oyuncularıyla sohbet eden Teknik Patron Hasan Basri Kara, Sarayönü Belediyespor’un genç ve koşan bir takım olduğuna dikkat çekti. Oyuncularından sağlık durumlarına dikkat etmelerini isteyen Kara, Bucak galibiyetinden dolayı da öğrencilerini kutladı.

Sarayönü Belediyespor maçı öncesinde takım kaptanı Sofu Baykal, taraftarlara da mesaj gönderdi. Bucak Belediyespor galibiyetiyle liderliğe yerleştiklerini ve zirveye korumanın da zor olduğundan bahseden Baykal, “Zirveye yerleştiğimiz için mutluyuz. Zorlu Bucak galibiyetinden dönerek çıkışımızı sürdürdük. Daha önce iç sahada 7-8 bin taraftara oynuyorduk. Şimdi 15 bin taraftar bekliyoruz. Kent büyüklerimiz ve taraftarımıza da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Orta saha oyuncularından Hüsnü Zeybekoğlu ise Bucak Belediye karşısında çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, zirveye yerleştikleri için mutlu olduklarını söyledi. Liderliği korumak için çok  çalışmaları gerektiğinin altını çizen Zeybekoğlu, Sarayönü Belediyespor maçında 12. Adam desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Takımın golcü isimlerinden Mustafa Ünver ise Bucak Belediyespor maçını alarak kendi işlerini kendilerinin bitirdiklerini belirterek, Sarayönü Belediyespor’un da ligin iyi ekiplerinden olduğunu söyledi. Ünver, taraftarının desteğinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Ünver, kent büyüklerinin desteğinin daha da artırmasını istedi.

Hırsı, azmi ve attığı gollerle göz dolduran Emrah Sansar ise Isparta’da bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini söyledi. Emrespor’da şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Sansar, “Bucak karşısında iyi mücadele ettik ve lider olduk. Önemli olan liderliğimize devam etmek. Bucak maçında biber gazından etkilenen taraftarımıza da geçmiş olsun diliyorum. Taraftarımızı çok seviyorum. Onlarda beni seviyor. Bu hafta da taraftarımız bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum” dedi.

Bucak maçı öncesinde annesini kaybeden ve takımını yalnız bırakmayan savunma oyuncularından Gökhan Hıdır ise iyi bir takım olduklarını ve galibiyet serisini devam ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Hıdır, Sarayönü Belediyespor maçında 12. Adam desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Sol bek Erdi Eren ise Isparta şehrinin en güzelini hak ettiğini belirterek, Sarayönü Belediyespor’la zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi. Sarayönü Belediyespor’u yenerek liderliklerine devam etmek istediklerini belirten Eren, taraftarlarından bu karşılaşmada destek beklediklerini söyledi. Eren, Isparta’daki sporseverlerin ilgisinin Süper Lig’de dahi olmadığına dikkat çekti.

Ispartalı genç oyunculardan Murat Mert ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Takımda İyi bir arkadaşlık ortamının  olduğunu belirten Mert, taraftarlarının ilgisinin kendilerini gelecek içi ümitlendirdiğini söyledi.

 

 

Bu haber 1019 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...