Masa tenisinde 3 kupa birden

28 Aralık 2016 15:34

Afyonkarahisar ev sahipliğinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Yıldızlar B Grubu Kızlar ve Erkekler müsabakalarında ilimizi temsil eden ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü, büyük başarıya imza attı.

Masa Tenisi Yıldızlar B Grubu Kızlar ve Erkekler müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.

Spor Kompleksi 500 Kişilik Spor Salonu’nda oynanan müsabakalara 16 Erkek, 13 kız takımı olmak üzere toplamda 29 takım, 116 sporcu katıldı. Müsabakalarda 20 hakem ise görev yaptı. Yıldız Kız ve Yıldız Erkek kategorilerinde gerçekleşen müsabakalar çekişmeli geçti.

İki gün boyunca yapılan müsabakalarda mücadele eden takımlar arasında ilk 4 sıraya giren takımlar Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Müsabakalarda ilimizi temsil eden ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü, 3 kupa kazanarak büyük başarıya imza attı. Müsabakalar sonunda ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü Erkekler B takımı ikinci, A Takımı üçüncü oldu. ISPARTES Bayan takımı ise ikinci olarak, ilimizi başarıyla temsil etti.

3 kupa alarak kente dönen ISPARTES takımız bu başarı ile bir üst tur olan Türkiye Şampiyonası’na terfi etti.

Masa tenisinde üst üste gelen başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, antrenör ve sporcuları tebrik etti. 

Bu haber 833 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...