Cimnastikte Gururumuz Oldular

31 Mart 2017 16:26

Mersin'de yapılan Artistik Cimnastik Okul Sporları Grup Müsabakalarında ilimizi temsil eden Küçük Kız Takımımız grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Okul Sporları Artistik Cimnastik Grup Müsabakaları 24-26 Mart 2017 tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirildi.

Farklı illerden çok sayıda sporcunun katıldığı grup müsabakalarında ilimize temsilen takım ve ferdi olarak 10 sporcu katıldı.

Grup müsabakalarında Ispartalı Cimnastikçilerin performansı göz doldurdu. Heyecan kesen müsabakalar sonucunda Küçük Kızlar takımımız Grup Birincisi oldu.

İlimizi gururlandıran Küçük Kız takımızda Ülkü Ortaokulundan Işıl Soydemir, Meryem Özcan, Nisa Aşı mücadele etti. Yılmaz Şener İlkokulunda Sude Aycan ise Minik A kız ferdi kategorisinde barajı geçerek başarıya imza attı.

Cimnastikte gururumuz olan sporcularımız 05-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bolu ilinde gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Isparta’nın Cimnastik branşında geleceğin yıldızları İl Temsilcisi Nurten Sağlamer, Antrenörleri Musa Kıvrak ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İl Müdürü Murat Gevrek, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan sporcuları ve antrenörleri tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Cimnastik İl Temsilcisi Nurten Sağlamer ise tüm branşlarda olduğu gibi Cimnastik branşını önemseyen ve desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Murat Gevrek, sporcuları çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...