Sporcularımızdan 2 madalya

4 Nisan 2017 16:17

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Şehit Polis Fethi Sekin Büyükler ve Gençler Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden sporcularımız ilimize iki madalya kazandırdı.

Türkiye Muay Thai Federasyonunun faaliyet programında yer alan Büyükler ve Türkiye Şampiyonası 17-26 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapıldı. 72 ilden 1300 sporcunun katıldığı Türkiye Muay Thai Şampiyonasına ilimizden 10 sporcu katıldı.

Şampiyonada mücadele eden 2 sporcumuz elde ettiği derecelerle ilimizi gururlandırdı. Sporcumuz Fatih Kilit 67 kilo Alt Genç Erekler kategorisinde Türkiye birincisi ve +94 kilo Büyük Erkekler A Div. Kategorisinde yarışan Ekrem Eken ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Muay Thai İl Temsilcisi Bülent Çetin, "Yoğun katılımla gerçekleştirilen şampiyonada müsabakalar çekilmeli geçti. Çok güçlü sporcuların yer aldığı müsabakalarda sporcularımız iyi maçlar çıkardı. İki sporcumuz bizleri gururlandırılan derecelere imza attı. Başarıda emeği geçen ve bizleri desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Murat Gevrek başta olmak üzere, sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise başarılı sporcuları ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Bu haber 992 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...