“Çocuklarımızın mutlu olmasından ben de mutlu oldum”

26 Nisan 2017 18:30

Isparta Belediyesince Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali sona erdi. Festivalin tamamlanmasıyla birlikte çocuklar ve aileleri Gökkubbe’den mutlu bir şekilde ayrıldı. 2 gün boyunca dolu dolu geçen Mutlu Çocuk Festivalinin ardından değerlendirmelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çocukların festival boyunca keyifli saatler geçirdiğini ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını söylerken, bundan dolayı da kendisinin memnuniyet duyduğunu söyledi.

23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali boyunca Gökkubbe’de çocuklar başta olmak üzere aileleriyle bir araya gelen ve onların gelecek yıllarda da devam ettirmeyi düşündükleri festivalle ilgili görüşlerini alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, festivali 4 güne çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Festival boyunca çocukların oyuncakların yanı sıra ebru, origami gibi faaliyetlerle de tasarım ve hayal güçlerini kullandıklarını belirten Başkan Günaydın, “Çocuklarımız kişilik, kimlik ve hayal güçlerini geliştirici faaliyetlerde de bulundu. Çocuklarımız keyifli ve sevinçli dolu dolu iki gün geçirdiler. Yaptıkları faaliyetlerle kendilerini keşfettiler. Mutlulukları yüksek seviyedeydi. Festival boyunca çocuklarımızla bir araya geldik, onların görüşlerini, isteklerini dinledim. Kendilerinin festivalle ilgili teşekkürlerini aldım, olmasını istedikleri konuları bana söylediler. Bu önerilerinin hepsini dikkate alacağım. Çocuklarımızın sosyal gelişimlerine de katkı sunduğumuz için mutluyum. Derdimiz çocuklarımızın huzurlu bir şekilde büyümeleri ve gelişmeleri. Gelecek yıl festivali 4 gün yapma düşüncemiz ortaya çıktı. Gelecek yıl çocuklarımıza daha da güzel, geliştirici şeyleri getirmeyi düşünüyoruz” dedi. 

 

 

 

Bu haber 576 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...