Sporcumuz Sohbet Rümeysa Ulus, Türkiye 2’ncisi oldu

27 Mayıs 2017 11:05

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından hayata geçirilen YİBO Güreş Projesi Isparta’da meyvelerini vermeye başladı.

Proje kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş antrenörleri Remzi Kurt ve Barış Çetin eşliğinde 6 aydır düzenli ve planlı çalışmalarını sürdüren Atabey İslamköy Hacı Yahya Demirel Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bayan güreş takımı ulusal organizasyonlara katılarak, ilimizi temsil etmeye başladılar.  

Bayan güreş takımı 14-16 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan 11-13 Yaş Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında mücadele ettiler. Performanslarıyla göz dolduran Atabey İslamköy Hacı Yahya Demirel Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bayan güreş takımından Sohbet Rümeysa Ulus, 52.kg'da Türkiye 2’ncisi olma başarısı gösterdi.

Bu başarı Isparta’da ata sporcumuz güreşin alt yapısının merkezi haline gelen Atabey İslamköy Hacı Yahya Demirel Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda büyük sevinçle karşılandı.

İL MÜDÜRÜ GEVREK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Atabey İslamköy Hacı Yahya Demirel Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bayan güreş takımı, Güreş İl Temsilcisi Ömer Tetik, İl müdürlüğü antrenörleri Remzi Kurt ve Barış Çetin eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları makamında kabul eden İl Müdürü Murat Gevrek, kazanılan başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizde hayata geçirilen YİBO Güreş Projesinin meyvelerini vermeye başladık. Kısa sürede böyle bir başarı bizleri gururlandırdı. Kızlarımız hepsi yetenekli ve gayretli. Bu tür çalışmalarla ata sporcumuz güreşin geleceğini teminat altına alınacağını düşünüyorum ve Isparta olarak bunun gayreti içerisindeyiz. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyarette konuşan Güreş İl Temsilcisi Ömer Tetik ise projeye destek veren ve sporcuların her zaman yanında olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Murat Gevrek, Türkiye 2’ncisi Sohbet Rümeysa Ulus ile diğer bayan sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. 

 

 

 

Bu haber 967 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...