Özel Sporcularımızdan Büyük Başarı

6 Haziran 2017 16:31

İlimiz Özel Sporcuları Cimnastik branşında başarılarına bir yenisini daha ekledi. İzmir’de gerçekleştirilen Özel Sporcular Cimnastik Türkiye Şampiyonası’na katılan iki sporcumuzdan Ramazan Melih Yüceer Türkiye Şampiyonu, Mehmet Emin Tarı ise Türkiye 2.si oldu.           

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Cimnastik Türkiye Şampiyonası 22-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi.

Şampiyonaya 81 il genelinden 78 spor kulübü 123 Özel Sporu 78 antrenör idareci ve Özel Sporcu aileleri katıldı.

Beden Öğretmeni aynı zamanda Özel Sporcular Milli Takım Antrenörü Rengül Dimdork Çalar önderliğinde şampiyonaya ilimizden Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, federasyonun belirlediği kontenjan dâhilinde 2 sporcu ile katıldı.

Şampiyonaya katılan özel sporcularımız Ramazan Melih Yüceer, Mehmet Emin Tarı 16- 21 yaş kategorisinde 6 alette (yer, atlama masası, halka, kulplu beygir, paralel, barfiks) ter döktü. Üstün performans sergileyen sporcularımız 95 puanla Ramazan Melih Yüceer Türkiye Şampiyonu oldu. Diğer sporcumuz Mehmet Emin Tarı ise 87 puanla Türkiye ikincisi oldu.

Cimnastik Türkiye Şampiyonasında elde edilen bu başarı başka aileleri olmak üzere, Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde hem de Gençlik ve Spor Camiasında büyük mutluluk yaşattı.

İLK ZİYARET GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE

Cimnastik’te ilimizin gururu olmaya devam eden sporcularımızın ilk ziyaret durağı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu.

Özel sporcularımız, Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi idarecileri, öğretmenleri ile Gençlik ve Spor Kulüp Antrenörleri ve sporcu aileleri birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ziyaret etti.

Çiçek ve hediyeleri ile gelen özel sporcuları Spor Şube Müdür Vekili Musa Karaman karşıladı. Ziyarette konuşan Spor Şube Müdür Vekili Musa Karaman, derece elde eden özel sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okul Müdürü Sedad SARIM ise, “Bizlere her aşamada destek sağlayan İl Müdürümüz Murat Gevrek başta olmak üzere Spor Şube Müdürümüz Musa Karaman’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Spor Şube Müdür Vekili Musa Karaman, özel sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Bu haber 1284 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...