Isparta Davrazspor şampiyonlukta iddialı

12 Temmuz 2017 16:55

Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, bu sezonun geçen yıla göre daha iyi olacağını belirterek, “Şenlik havasında, festival havasında bu süreci yürüteceğiz. Mükemmel transferler yaptık” dedi.

Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, Basın Kulübü'nün konuğu oldu. Isparta Davrazspor'un yeni sezona şampiyonluk iddiası ile gireceğini belirten Özaydın, kaynak sıkıntısı yaşamayacaklarının altını çizdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bu sezon için de 500 bin TL'lik destekleme taahhüdünde bulunduğunu belirten Özaydın, "Sayın Belediye Başkanımız sağolsunlar her zaman yanımızdalar. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 500 bin TL destekleme sözü verdi. Yine ihtiyacımız olduğunda her türlü desteği yapacağını bize söyledi" dedi. Isparta Davrazspor için taraftar kart bastırdıklarını belirten Özaydın, şöyle devam etti:

TARAFTAR KART BASILIYOR

"4 bin adet Taraftar Kart hazırlattık. Sayın Valimiz sağ olsunlar 1000 tanesinin satışını üstlendi. Üniversitemiz ve Belediyemiz de 1000'er adet satış yapacaklar. 4 bin adet taraftar kart satış geliri bekliyoruz. Yine formalarımız, anahtarlık, cep telefonu kılıfı gibi malzemelerimizin satışı olacak. Belediye Başkanımız Kaymakkapı Meydanı'ndan yer verecek. Atatürk Stadyumu girişinde bir mağazamız olacak. IYAŞ Park AVM'den bir yer tahsisi yapılacak. Burada Davrazspor ürünleri satışa sunulacak.  Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekilimizin desteğiyle Atatürk Stadyumu'nun Isparta Davrazspor'a tahsisi için Bakanlığa yazı yazıldı. Gerçekleşmesi durumunda yılda 600 bin TL'lik bir avantajımız olacak. Bu yıl Taraftar Kartlar 200 TL'den satışa sunulacak. Öğrenciler için hazırlanan kartlar ise 100 TL'den satılacak."

SAYIN BİLGİÇ'İ KIRAMADIM

Isparta Davrazspor Başkanı Özaydın, bu yıl görev almayacağını deklare etmesine rağmen başkan olarak görev aldığını söyledi. Özaydın, şöyle konuştu:

"Geçen sezon ikinci başkandım. Bülent Sarıgül bey başkanımızdı. Onla benim aramda hiç fark yok. Dostumuz olur. Sadece kendisinin İstanbul'da yaşıyor olması ve yurt dışı ağırlıklı iş yapıyor olması nedeniyle bu yıl başkanlığı ben devraldım. Bu bir bayrak yarışıdır. Ben spordan çok uzak bir insanım. Ancak sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç İstanbul'da evine davet etti. Ben geçen yıl deklare etmiştim, bu yıl için görev almayacaktım. Ama sayın vekilimizi kıramayarak bu görevi üstlendim. Geçen sezonki yönetimden 13 arkadaşımız görevine devam ediyor. İlave yeni arkadaşları aramıza aldık. Bu bir görev. Isparta halkına karşı bir sorumluluk. Isparta Davrazspor taraftarına karşı bir sorumluluk. Ben de bu görevi kabul ettim. Gereğini layıkıyla yapacağımızı herkes bilsin.

BU YIL DAHA İYİ OLACAK

Geçen sezon  bütün taraflar biraraya geldi. Coşkulu bir sezon yaşadık. Bu sezon biraz daha iyi olacağına kanaatim tamdır. Şenlik havasında, festival havasında bu süreci yürüteceğiz. Mükemmel transferler yaptık. Bu yıl Gökhan Çelebi hocamızla çalışmaya karar verdik. Çok iyi sonuç alacağımızdan eminim. Bu işin kurgusunu yapan Süreyya Sadi Bilgiç'tir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Valilik makamını, Belediyeyi ve tüm halkı bu kurgunun içerisine koydu. Bu sene ondan geri değil. Daha kalabalık bir kesimi temsil eden insanlar yönetimde yer alıyor. Ben başaracağımıza inanıyorum."

17 FUTBOLCU İLE ANLAŞILDI

Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, Bal Ligi'nin Messi'lerini ve Ronaldo'larını topladıklarının altını çizdi. Geçen yıldan 9 futbolcu ile anlaşıldığını toplamda anlaşma yapılan futbolcu sayısının 17 olduğunu kaydeden Özaydın, şu açıklamayı yaptı:              

"Şu ana kadar 17 futbolcu anlaşması yaptık. Ana iskeleti oluşturduk. Hocamızın dediği hiç bir lafı bugüne kadar yere düşürmedik. Abubakar Kone ile anlaşmamızı yaptık. Prensip olarak anlaştık. Kendisi Mali'li. Ancak geçen sene Kilis'te oynamış. Türkiye giriş yasağı koydurulmuş. Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekilimiz Dış İşleri Bakanlığı nezdinde bu meselesini çözmeye çalışıyorlar."

LUKA, BU SENE BİZİMLE                                                    

Kulüp Başkanı Özaydın, Luka ile anlaşma yapılamadığını ilişkin spekülasyonlara da son noktayı koydu. Özaydın, "Biz top oynuyoruz ama oyun oynamıyoruz. Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Luka'nın hesabına parasını yatırdık, sözleşmesini yaptık. Isparta'ya defalarca geldi, beraber kamuoyuna çıktık. Birileri bu çocuk üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Isparta Davrazspor  dışında bir yerde oynaması söz konusu olamaz. Birileri koltuğunun altına giriyor 'seni 2.lig'te oynatırız' diyorlar. Parmağına yüzüğümüzü taktık. Bu sezon bizimle oynayacak. Seneye şampiyon olursak zaten yabancı oynatamıyoruz. Biz de arka çıkacağız. Sayın Valimiz destek verecek. Onun önüne düşeriz yapılması gereken ne varsa yaparız. Luka bu yıl ya Isparta Davraspor'da ya Isparta Davraspor'da. Başka bir alternatifi yok" diye konuştu.

YOK YERE DÜŞMANLAR EDİNDİK

Bu yıl rakip takımları misafirperverlik ile karşılayıp-uğurlayacaklarının da altını çizen Özaydın, konuşmasını şöyle tamamladı: "Geçen yıl yok yere kendimize düşmanlar edindik. Rakip değil, düşman edildik. Taraftarımızda istirham ediyorum. Bu yıl Türk adet, gelenek ve göreneklerine göre misafiri misafir gibi karşılayacağız. Hakaret etmeyeceğiz. Ben kendi işimde diğer arkadaşlarımızı rakip görmeyiz. Meslektaş olarak görürüz. Gelenleri misafir gibi karşılayacağız. Konukseverliğimizi göstereceğiz. Gerekli misafirperverliği göstereceğiz, protokoldeki yerlerini ayarlayacağız, gül mamullerimizi ikram edeceğiz. İyi oynayan kazanacak. Biz kategülle yapmayız, yapılmasına da müsaade etmeyeceğiz. Hakarete  ve küfüre gerek yok. Biz takımımızı destekleyeceğiz. Gelen konuk takımlara 'hoşgeldin-güle güle' diyeceğiz."

 

 

Bu haber 1143 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...