“HER BİRİNİZİ KENDİ EVLADIM OLARAK GÖRÜYORUM

23 Kasım 2017 18:59

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Oğuzata Eğitim Kurslarında, kurs gören öğrencilere konu anlatımlı ders kitapları ile soru bankasından oluşan kitap dağıtım töreni gerçekleştirildi. Bugüne kadar 3 bin 482 öğrencinin lise ve üniversite sınavlarına hazırlama amacıyla kurs veren Oğuzata Eğitim Merkezinde bu eğitim-öğretim yılında ise 538 öğrenci yararlanıyor.

Oğuzata Eğitim Kurslarında lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan 7,8 ve 11, 12’nci sınıflar ile mezun öğrencilerden oluşan 538 kursiyere kitap setleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın katıldığı bir programla dağıtıldı. Başkan Günaydın kursiyerlere kitap setleri ile birlikte Türk Bayrağı da hediye etti.

Lise ve üniversite sınavlarına Oğuzata Eğitim Kurslarında ücretsiz olarak aldıkları eğitim ile hazırlanan öğrencilere seslenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sizlerin başarılı olmanızı istiyorum. Ülkemize faydalı insan olmanızı diliyorum” dedi.

Oğuzata Eğitim Kurumlarının 8.yılında olduğuna ve ücretsiz olarak öğrencileri sınava hazırladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her öğrencinin kendisine bir vizyon çizmesini ve bu yolda ilerleyerek hedefine ulaşmasını istedi. Günaydın şunları söyledi:

“Vatanını seven, bayrağını, ülkesini seven ve ülkesi için hem çalışan hem de helalinden para kazanan insanlar olun. Bizler bilinçli, bilgili yetişmiş, ülkemize faydalı olun diye Oğuzata’yı kurduk. Oğuzata’yı kurmakla büyük bir iş yaptığımızı ve önemli olduğunu biliyoruz. Hiçbir şart yok sadece ülkesine, vatanına faydalı, milletini, atasını seven bireyler olmanızı istiyoruz.

Belediye Başkanı olarak sizlerden derslerinize fevkalade iyi çalışmanızı istiyorum. Her birinizi kendi evladım olarak görüyorum. Ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmanızı istiyorum. İstikbal siz gençlerimizin elindedir. Sizleri mücadeleci ve çalışkan olarak görmek istiyorum. Vizyonunuzu şimdiden ortaya koyun, buna inanın yüzde 100 kazanacaksınız” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...