Alev Sevük yeniden başkan

17 Şubat 2018 11:27

Yardımseverler Derneği 34. Olağan Genel Kurulu'nda Alev Sevük güven tazeledi.

Yardımseverler Derneği 34. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Başkanlığı mevcut başkan Alev Sevük getirildi. Kongrede Divan Başkanlığı'na Nermin Düzok, Başkan Yardımcılığına Nermin Düzok, Gülşen Dinçer, Gülsen Tosun ve Hatice Özsoy getirildi.
Başkan Sevük, kongrede şu açıklamayı yaptı:
“Sevgiyi saygıyı yardımı iyiliği 90 yıldır gönülden paylaşan Türkiye Yardım Severler Derneği'nin Isparta şubesi olarak 2018-2019 döneminde de daha çok yüreklere dokunabilmek en büyük dileğimiz.
Bir konuya da değinmeden geçemeyeceğim ülkemiz son günlerde zor bir süreçten geçmekte.Bir yanımız üzgün, buruk, kırgın yareğimiz tüm şehitlerimize minnettar.Her birine ayrı ayrı rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz.

Diğer yanımız ise yine de yarınlar için umutlu…
Her zaman olduğu gibi yeni dönemimiz için bize destek veren, güven duyan siz değerli dostlarımıza, üyelerimize şahsım ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürler ediyorum.
Bu arada derneğimizin yönetiminde uzun yıllar çalışan maddi manevi desteğini ezirgemeyen sayın Malike Öner'e Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
Yardımseverler derneği Isparta Şubesi 34. Olağan genel kurul toplantısını yönetmek üzere
Derneğimiz 34. Olağan kongresini gerçekleştirdik. Katılım çok yüksekti.Katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz.Bu sene genel merkezimiz 90. yılını kutluyor.Bizde 53. yılımızı kutlayacağız.Köklü bir dernek olduğumuz için bunun gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bu haber 842 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...