32 Gençlik dört dörtlük

19 Şubat 2018 18:03

Pembe-yeşilliler, ligin son sırasına demir atan Çünürspor'u 4-0 mağlup ederek zirve yürüyüşünü devam ettirdi.
Isparta 1. Amatör Futbol Ligi'nin lideri 32 Gençlikspor, ligdeki 11. maçında kümede kalma savaşı veren Çünürspor'u 4-0'la dize getirerek zirve yürüyüşünü sürdürdü. Milli Egemenlik Sahası'nda geçtiğimiz pazar günü oynanan maçı Tunç Özdemir, Ramazan Sağdıç ve Mehmet Akif Demir isimli hakemler yönetti. 32 Gençlikspor'u galibiyete taşıyan golleri: Refik Kızılkaya ve Emre Topbaş isimli futbolcular kaydetti. Gol yağmurunun yaşandığı karşılaşmada 32 Gençlikspor rakibi karşısında zorlanmadı.
Antrenör Mustafa Özsavlu, skora rağmen yedek kulübesinden sürekli futbolcularına tempoyu düşürmemelerini ve 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmamalarını istedi.
Kulübün 2. Başkanı Ender Kızıltan ise adım adım şampiyonluğa koştuklarını belirterek, “Isparta'nın öz evlatlarını futbola döndürdük. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda mücadelemiz sürüyor” dedi. Kızıltan; hafta içi bir basın açıklaması yaparak takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunaklarını dile getirdi.
32 Gençlikspor aldığı bu galibiyetle puanını 31'e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Çünürspor ise 4 puanla son sırada kaldı.

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...