DAVRAZSPOR HAVLU ATTI

19 Şubat 2018 18:04

Pembe-yeşilliler, Manavgat Belediyespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı. Lider Serik Belediyespor, Anamur Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek bir maç eksiğine rağmen puan farkını 10'a çıkardı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 19. karşılaşmasında Manavgat Belediyespor'a deplasmanda 1-0 kaybetti. Ligin ilk yarısında son dakikada bulduğu penaltı golüyle 2-1 kazanan pembe-yeşilliler, hem rövanşı kaybetti hem de şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı.
Manavgat Atatürk Stadı'nda oynanan maçı İzmir Bölgesi'nden Ali Rıza Tufan Çercioğlu, Ercan Akdeniz ve Aydın Bölgesi'nden Selçuk Efe isimli hakemler yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremeyen pembe-yeşilliler, 39. Dakikada Ahmet Gündoğdu'nun golüne engel olamadı ve Manavgat Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
2. yarıda beraberlik için bastıran Isparta Davrazspor, rakip kaleye gitmekte zorlandı. Bitirici vuruşları yapamayan pembe-yeşillilerde karşılaşmanın 80. Dakikasında Alper Özgün, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Isparta Davrazspor aldığı bu yenilgiyle 39 puanda kalırken, Manavgat Belediyespor ise puanını 36'ya çıkardı. Lider Serik Belediyespor ise Anamur Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek puanını 49'a aradaki farkı da 10'a çıkardı. Antalya temsilcinin Ereğlispor'la da bir de erteleme maçı bulunuyor.
Sezona büyük umutlarla giren ve hedefini 3.Lig olarak belirleyen Isparta Davrazspor, bu sezon beklentilerin çok altında kaldı. 2. Yarının ilk haftalarında puan kaybı 10'a çıkarken taraftarlar ise üzgün.
MİNİ YORUM:
Isparta Davrazspor'un başarısızlığında en büyük etken şehrin kenetlenememesi. Takımın birkaç kişinin sırtında gitmesi. Transfer politikalarındaki hatalar. Ve yapılan transferlerin neye göre yapıldığı ise kafalarda soru işareti. Ayrıca alternatifsiz kadronun sıkıntısını sezon başından bu yana yaşayan pembe-yeşilliler, ara transferde alınan futbolculardan sadece Zafer forma giyiyor. Ve bu ligde sezonu 2. ve 8. Sırada tamamlamanın hiçbir artısı yok. Ayrıca yönetim halka bütünleşme konusunda büyük sıkıntılar yaşadı.

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...