“ŞARTLAR OLUŞURSA GÖREVDEN KAÇMAM..”

24 Nisan 2018 15:13

Isparta Davrazspor’un eski Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Olağanüstü Kongresine saatler kala konuştu. Sarıgül, “Bu memlekete hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Şartlar oluşursa üzerimize düşeni yapmak, boynumuzun borcu zaten” diyerek görev için yeşil ışık yaktı.

                Kentin gururu Isparta Davrazspor’un 25 Nisan Çarşamba günü Olağanüstü Kongresi yapılacak. Kongre öncesinde başkanlığa kimin getirileceği ise merak konusu.

                Pazar günleri akşam saat 21.00’de yayınlanan Levent Doğan ile Spor Özel Programının konukları 32 Gençlik Lideri Uğur Tarakçı ve 32 Gençlik Üyesi ve İşadamı Serkan Başpınar’dı. Yaklaşık 2 saat süren yayında Isparta Davrazspor’un durumu da konuşuldu.

                Spor Özel ekibi, Isparta Davrazspor Başkanlığı için ismi geçen İşadamı Bülent Sarıgül canlı yayına bağlandı.

“HERKESİN TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMASI LAZIM”

                Herkesin taşın altına eline sokmasının gerektiğini söyleyen Sarıgül, şunları söyledi:

                “Geçen yıl başkanlık dönemi geçirdim. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Daha sonra belirli şartları istediğim hedefleri oluşturamadığım için ben istifa ettim başkanlıktan. 

Bu sene Mustafa Özaydın bayrağı devraldı.  O da başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Muhtelif yerlerden bana devam edecek misiniz; etmeyecek misiniz diye talepler geliyor. Doğal olarak ben geçen sene zaten istediğimiz gibi hedefleri yakalayabileceğimiz şartlar olsaydı zaten istifa etmezdim. Tabi ki sağ olsun TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç bize çok destekledi. Belediye başkanımız keza maddi desteklerini hiç esirgemedi. Valimiz de çok destek oldu.

Ama yönetimsel olarak  belki Isparta Davrazspor yeni bir oluşumla başladığı için organizasyon olarak bir takım sıkıntılar vardı. Bu başarısızlıkta beni son derece rahatsız etti.  Bu organizasyonla bu sene şampiyon olacağımıza ihtimal vermiyordum, bu nedenle ayrıldım.  Serkan Taşpınar ve Uğur Tarakçı’nın görüşlerine tamamen katılıyorum.

Bizim artık bu son 2 dönemdir ciddi dersler aldık hepimiz. Rakiplerimizi gördük nasıl başarıya ulaşıyorlar. Ne tür organizasyonlarla ulaşıyorlar. Çünkü belirli bir program dahilin de ilerlememiz lazım. Sezonun başında iyi futbolcuların alınması lazım. Maddi olarak finansal çözümler  kurulması lazım. Taşıma suyuyla değirmen döndürmeye çalışıyoruz.Yönetim bir miktar para veriyor. Sağolsun vekilimiz, belediye başkanımız ve valimiz yardımcı oluyorlar ama uzun vadede belirli programlar yapılamıyor.

Dolayısıyla bunu farklı bir bakış açısıyla, farklı bir yönetim tarzıyla sezon başında oluşturduk.  Sezon için yeni stratejinin başlanması gerekiyor.  Zaten bu şartlar oluşmadığı sürece geçen senenin devamı olacak bu şartlar oluşmadan da benim aday olmamın bir anlamı yok.

Bu memlekete hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Şartlar oluşursa üzerimize düşeni yapmak, boynumuzun borcu zaten. Bu senedeki yönetim başkanımız Mustafa Özaydın yakın arkadaşız. Kendisiyle aynı şekilde Mustafa Bey de kaçmaz diye düşünüyorum ama  bizim şartlarımızın oluşması lazım. Burada herkesin taşın altına elini sokması lazım.”              

Programda taraftarlar, Bülent Sarıgül’e teşekkür ederek, şartlarının oluşması için tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ettiler.

 

 

 

 

Bu haber 534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...