KURUMLAR KUPA İÇİN TER DÖKECEK

17 Ağustos 2018 17:32

'Koşabiliyorken Koş' projesi’ kapsamında Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Kurumlar Arası Futbol turnuvası düzenlenecek.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Kurumlar Arası Futbol turnuvası düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “Koşabiliyorken Koş” Projesi ilimizde devam ediyor. 7’den 70’ye herkesi spora yönlendirildiği proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kurumlararası Futbol turnuvası düzenlenecek.

03-17 Eylül 2018 tarihleri arasında Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen turnuvaya 4 grupta 16 takım katılacak. ‘Koşabiliyorken Koş’ Kurumlar Arası Futbol turnuvası öncesi kura çekimi 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da Gençlik Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Turnuva 03 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 17:45’de TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğü - İl Müftülüğü ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü - Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü karşılaşmalarıyla start alacak.

Turnuva hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Koşabiliyorken Koş” projesinde amacımız tüm halkımı spora teşvik etmek. Bu kapsamda Kurumlar arasında Futbol turnuvası düzenliyoruz. 03 Eylül’de başlayacak olan turnuvamız 17 Eylül’deki final maçıyla ile sona erecek. Tüm halkımızı seyir zevki ve mücadele gücü yüksek olacak futbol şölenine davet ediyorum” diyerek, tüm takımlara başarılar diledi.

Turnuvaya katılacak Kurum takımları şöyle;

TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Isparta Defterdarlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Devlet Demir Yolları İşletme Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İl Müdürlüğü, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Isparta Belediyesi, Gıda Hayvan ve Tarım İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Akdeniz Elektrik Dağıtım Müdürlüğü, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü.

 

 

Bu haber 351 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...