“İYİ BİREY, İYİ VATANDAŞ, İYİ FUTBOLCU”

24 Mayıs 2019 10:25

Memleket çocuklarıyla  öz kaynaklarıyla geleceğe yatırım yapan Altınordu,  Halıkent Mahallesi'nden sonra Fatih Mahallesi'nde de futbol okulu çalışmalarına devam ediyor.. 

Türkiye'de altyapıda en başarılı kulüpleri arasında gösterilen Altınordu, Isparta'da da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye genelinde 89 merkezde altyapı çalışmaları yapan kırmızı-şeytanlar, Kulüp Başkanları Seyit Mehmet Özkan'ın öncülüğünde ilkleri gerçekleştiriyor.
Memleket çocuklarıyla öz kaynaklarıyla geleceğe yatırım yapan Altınordu, Halıkent Mahallesi'nden sonra Fatih Mahallesi'nde de futbol okulu çalışmalarına devam ediyor..
Yılda 4 defa Altınordu Tesislerinde yapılacak olan 4 büyük Turnuvaya katılma ve Altınordu Altyapı Antrenörleri tarafından izlenme şansı veren kırmızı-mavililer, geleceğin Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Barış Alıcı ve Berke Özer gibi isimleri bu okullardan yetiştirmeyi hedefliyor. Alanında uzman antrenörleriyle 5-15 yaş arası doğumlu çocukları “ İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” Sloganıyla Gençleri geleceğe hazırlıyor.
Ayrıca Altınordu Isparta Futbol Okulu öğrencileri, Isparta'nın En Köklü Kulübü olan Gülspor Kulübüyle ortak bir çalışma yapıyor. Futbol Okulundaki gençleri Gülspor'da müsabakalara çıkmaları sağlayan Altınordu'da Isparta Sorumlusu Antrenör Ümit Tolu, “Sonuç odaklı değil süreç odaklı eğitimlerimize devam ediyoruz. 5-15 yaş grubundaki gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Çalışmalarımız hafta sonunda gerçekleştiriliyor. Ispartalı yetenekleri de Türk futbol Kazandırmak için kolları sıvadık. Çalışmalarımızla ilgili 0533 450 85 16 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. Tüm yıl boyunca kurslarımız sürdüyor” dedi.
VİZYON:
Dünyada
Saygıyla Tanınmak
“Özkaynak” modeli uygulayarak,
Bu toprakların çocuklarından “Gerçek” profesyonel futbolcular yetiştiren
Örnek bir futbol kulübü olarak dünyada tanınmak.
MİSYON:
İleri Futbol Eğitimi
Bu Toprakların çocuklarına spor yaptırmak,
Sportmen bireyler olmalarına katkı koymak ve
İçlerinden Seçilmiş “Doğal” Yetenekli olanlarına,
“İleri Futbol Eğitimi” vererek,
Onları üst düzey kalite ve kapasitede
“Gerçek” Profesyonel Futbolcular olarak Yetiştirmek.

Bu haber 442 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...