Özel Sporcularımız, Dünya Oyunlarında boy gösterecek

7 Ocak 2020 17:46

Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda birinci olan sporcular Ramazan Melih Yüceer, Mehmet Emin Tari, Gonca Çakmak ve Havva Nur Yalçın, Antalya’da yapılacak Trısome Games (Down Sendromlular Dünya Oyunları) da ülkemizi temsil etmek için seçildiler.

Ispartalı Özel Sporcular, aralık ayının son haftasında Ankara’da yapılan Cimnastik Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdiler. Ispartalı Özel Sporcular, dereceleriyle gururumuz olurken Down Sendromlular Dünya Oyunları’na katılma hakkı kazandılar.

                Şampiyona ve Milli Takım seçmelerine Dünya Şampiyonu olan Milli Cimnastikçi Ümit Şamiloğlu da özel sporcuları desteklemeye geldi ve antrenmanlara katıldı. Ayrıca Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanlarından Ensar Kurt da sporcuları bir an olsun yalnız bırakmadı.

                Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda birinci olan sporcular Ramazan Melih Yüceer, Mehmet Emin Tari, Gonca Çakmak ve Havva Nur Yalçın, 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Trısome Games (Down Sendromlular Dünya Oyunları) da ülkemizi temsil etmek için seçildiler.

                Kampa Türkiye genelinden 8 sporcu çağrılırken 4 sporcuda Isparta’dan seçildiler.

                Özel Sporcular Milli Takım Antrenörü Rengül Çalar, Ispartalı Antrenörler Şeyma Demirdağ ve Ümmü Akdoğan eşliğinde kamp çalışmalarını tamamlayan sporcular, Dünya Oyunları için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.

                Özel Sporcular Milli Takım Antrenörü Rengül Çalar, “Sporcularımıza çalışmalarımız da destek veren her türlü imkânları sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğüne, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 1312 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...