Emre´de spor da yatırım sevinci

28 Şubat 2021 15:18

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in takımı BAL Ligi'ne çıkan, sporda önemli başarılara imza atan Emre Mahallesi'ne özel spor kompleksi hediyesi mahalle sakinlerini mutlu etti. Emreliler, Gökçay bölgesinde Emre Spor Kompleksi projesinin yapılacak olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Emre sakinlerinden Turgay Büyükgöçer, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederek “Emre Mahallemiz hiç bu kadar büyük bir hizmeti görmemişti. Sayın Başkanımıza çocuklarımız, torunlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. Emre eşrafından Caner Karanfil de Isparta Belediyesi'nin spor anlamında ilk kez yatırım yaptığını gördüğünü ifade etti.
Emreli bayanlar da spor yatırımından oldukça mutlu. Semanur Aytekin, Aşkın Hatapçı ve Sibel Es, “Eskiden top sahaları vardı, çocuklarımız orada oynardı. Şimdi saha kalmadı. Bilgisayara bağımlı oldular. Bu futbol sahası ile önemli bir hizmet yapılıyor. Başkanımıza böyle bir yatırım için teşekkür ederiz” dedi.
Emrespor taraftarlarından Barış Es de 'Emrespor'un başarısı nedeniyle başkanımız mahallemize güzel bir hediye sunuyor' dedi. Mahalle sakinlerinden Bener Kudekli, Caner Karanfil, Ahmet Keskin, Mustafa Dağlıoğlu, Osman Özdamar, Hasan Erbeyli de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ettiler.
HABER MERKEZİ
Davraz Kayak Okulu sporcuları madalya avcısı
Isparta'da kayak sporunun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen Alp Disiplini Kayak ve Snowboard Valilik Kupası yarışlarında 92 sporcu kıyasıya yarıştı. Davraz Kayak Merkezi'ndeki yarışmada dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Valilik kupasında Davraz Kayak Okulu Azra Uğuz kupa ve madalya
Yiğit Saraçoğlu 3.
Bayram Yılmaz 3.
Nuray Kurşuncu 2.
Hatice Gürsel 3.
Ecrin Uğuz 4.
Ertuğrul Efe 4. oldular.
HABER MERKEZİ

Bu haber 2048 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...