Yalvaç’ta 9 branşta yaz okulu açılacak

20 Haziran 2021 13:05

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen ücretsiz Yaz Spor Okulları Covid-19 salgını nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Yalvaç Gençlik ve Spor İlce Müdürlüğü çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla Yaz Spor Okulları 5-18 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açıyor.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği yaz spor okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek.

Ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler.9 farklı branştaki ve Engelliler Spor Merkezleri kapsamında Engellerimize yönelik  kurslar 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak. Kurslar 2 ay boyunca devam edecek. Ve Yaz sonunda branşları ile alakalı kulüplerimizde  ve bünyemizde lisanslı sporcu olarak yetenekli çocuklarımız değerlendirilecekti

Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Yalvaç Gençlik ve Spor İlce  Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.. 9  branşta eğitim verecek Yaz Spor Okulları için kayıtlar Yalvaç Gençlik Merkezinde ve Yalvaç Anlatan Meydanin da   alınacak.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1306 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...