Isparta Muhtarlar Derneği’nden Sivas çıkarması

25 Haziran 2021 15:58

İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonun ortaklaşa yapmış olduğu “Muhtarlar el ele”  projesi Sivas’ta gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Sivas’ta toplanan muhtarların birbirleri ile kaynaşması, tanışması mahalle sakinlerinin ve köy halkının  daha iyi hizmet alabilmesi için muhtarların nasıl çalışmalar  içinde olacağı bilgilendirme seminerleriyle desteklenen projeye Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve yönetimi de katıldı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Bekir Aktürk ve Dernek Yönetimlerinin başkanlarının bulunduğu toplantıda kentler arasındaki dayanışmada da dikkat çekti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Bekir Aktürk, “Muhtarlar El Ele” projesiyle ilgili olarak, “ Türkiye Muhtarları Elele Projesinin 3.Toplantını Sultan şehrimiz, Cumhuriyetimizin aklı Sivas şehrimizde gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin dört bir köşesinden pandemi koşullarından dolayı sınırlı davetle bir araya gelen muhtarlarımız ‘Hepimiz birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz’ diyor.  Ülkemiz için halkımız için en iyi hizmetlerin  üretilebilmesi için mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

                Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ise Sivas’ta gerçekleştirilen toplantıya Isparta’dan 6 Dernek üyesi arkadaşıyla katıldıklarını ve güller diyarını en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Büyükleblebi, “Muhtarlar el ele”  projesiyle kentler arasındaki bağların güçlendiğini dile getirdi.

*Levent Doğan

Bu haber 1209 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...