“Hainler yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödeyecekler”

6 Ağustos 2021 18:32

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal32 Televizyonu ana haber bültenine Skype bağlantılı ile canlı bağlanarak Sütçüler Çandır’daki orman yangını ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bölgede yangından zarar gören hiçbir kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade eden Bilgiç; “Bilindiği gibi, bu terör örgütü sadece ilimizde değil ülkemizdeki bir çok ilde ormanları yakıyor. Ancak, biz devlet olarak güçlüyüz ve ormanları yakan bu hainleri eninde sonunda bulacağız. Bu hainler yaptıklarının cezasını en ağır şekilde ödeyeceklerdir.

Biz bu konuda sabotaj ihtimali üzerine kararlılıkla gidiyoruz. Tüm emniyet güçlerimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizim burada sadece ormanlar değil yüreğimiz de yandı. Ciğerlerimiz kavruldu. Ormanlarımızı yakanlar en ağır şekilde, en acımasız biçimde cezalandırılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kundakçılar, hainler, vandallar yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Orman yakmakla insan canına kıymak aynıdır. İnsan ve doğa katillerine hayat zindan edilmelidir. Devletin nefesi canilerin ensesindedir” dedi.

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sütçüler Şar Deresi bölgesinde çıkan orman yangınının da oradan geçen bir TIR’ın aşırı sıcaktan lastiklerinin tutuşması sonucu kıvılcımların ormana sıçramasından çıktığını belirterek, bu konuda şoförün uyarılmasına rağmen ısrarla aracı sürmeye devam ettiğini tespit ettiklerini sözlerine ekledi.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1325 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...