Söyleyici, gelecekten umutlu

21 Ağustos 2021 12:46

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Batman Petrolspor ile yapılan hazırlık maçında takımdaki tüm futbolcularını deneme imkanı bulduğunu söyleyerek, özel maçlarla eksikliklerini gidereceklerini dile getirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, 2. hazırlık maçında karşılaştığı Batman Petrolspor ile golsüz berabere kaldı. Tesislerinde gerçekleştirilen kamp çerçevesinde Yeşil – Pembeli ekipte hazırlık maçlarına devam ediliyor. Batman Petrolspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak rakibiyle yenişemedi. Burdur MAKÜ Stadında oynanan karşılaşmada takımlar karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradılar. Maç 0 – 0 golsüz berabere sona erdi.

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Batman Petrolspor ile yapılan maçta takımdaki tüm futbolcuları deneme adına bir çalışma yaptığını belirterek; “Tabii ki yeni gelen, takıma yeni katılan oyuncularımızın son durumunu bilmiyoruz. Hazırlık maçları, bu oyuncularımızın durumunu görebilmek için büyük fırsat. Ben de, gerek Serik Belediyespor gerekse Batman Petrolspor ile yaptığımız hazırlık maçlarında bu oyuncularımızı sahaya sürdüm ve durumlarını gördüm.

Batman Petrolspor maçında ilk yarıda istenilen futbolu ortaya koyamadık. Bunda futbolcuların bir maçta ilk defa bir arada oynamalarından ve henüz uyum sağlama konusunda sıkıntılar yaşadıklarını gördüm. Ancak, ikinci yarı daha etkili bir oyun ortaya koyduk. Ben, ilerisi için umutluyum. Takımımızdaki oyunlarımız her geçen gün takıma daha iyi uyum sağlamaya başladı ve daha iyi konsantre olmaya başladılar. Bu durumun önümüzdeki günlerde oynayacağımız bir veya iki hazırlık maçında daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum. Birkaç takviyeyle çok daha iyi duruma geleceğiz” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1264 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...