Milletvekili Cesur, Garip, Ortayazı, Yassıören Ve Gençali’deydi

27 Ağustos 2021 18:06

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur köy ziyaretleri kapsamında Garip, Ortayazı, Yassıören ve Gençali köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafları dolaşarak sorunlarını dinleyen Cesur, köy halkı ile sohbet etti.

Köy meydanlarında vatandaşlarla buluşan Milletvekili Cesur, köylerde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımak için notlar aldı.

Gençali köyünden bir vatandaşın, “İki büyük sıkıntımız var. İlki, Eğirdir gölünün durumu içler acısı. Ovalarımıza artık su veremiyoruz. İkincisiyse artan elektrik ve su fiyatları. Ektiklerimizle bunları karşılayamıyoruz.” demesi üzerine başka vatandaşlar da Eğirdir Gölü ve yaşadıkları su sorunu hakkında şikayetlerini dile getirdi.

Eğirdir Gölü’nün kurtarılması ve Isparta’nın köylerinde yaşanan su sorununa dair vermiş olduğu önergeleri hatırlatan Cesur, “Ben şimdi neden köylerimizi dolaşıyorum? Biz iktidar olduğumuzda köylerimizin, sizlerin sorunlarını bilmezsek, çalışıp hazırlıklı olmazsak bunları çözemeyiz. Bugüne kadar sizlerden dinlediklerimizle pek çok önergeler verdik ancak iktidar dikkate almadı. Pek çok çalışmalar yaptık, raporlar hazırladık ki, iktidara geldiğimizde liyakat sahibi arkadaşlarla bu sorunları hızlıca çözebilelim. Burada söylenenlerin hepsini toparlıyorum ki, yöntemini, kaynağını şimdiden hazırlayıp iktidar olduğumuzda bir an önce çalışmaya başlayabilelim. Sizin bizlere ilettiklerinizi iktidar olduğumuzda biz çözeceğiz. İlk olarak da Eğirdir Gölü’nü kurtaracağız.” dedi.

Diğer vatandaşların da sorunlarını dinleyip notlar alan Milletvekili Aylin Cesur, köy meydanlarında vatandaşlarla buluşmalarının ardından ziyaretlerini tamamladı.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...