Iskuder Tekespor Basketbol Kulübü genç yetenekleri bugün seçiyor

28 Ağustos 2021 12:16

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi oyuncu seçmeleri 28 Ağustos Cumartesi günü, 6 Mart Spor Salonu’nda, saat 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Seçmelere 15 yaş ve üzerinde olan sporcular katılabilecek.

Isparta Kültür Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ISKUDER) başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle fark yaratıyor. Isparta’da yaşayan kız çocuklarını spora teşvik etmek, genç yaştaki kız çocuklarını sporla tanıştırmak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve basketbol branşında Isparta’yı temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla başlatılan proje için ilk adım atılıyor. 

SEÇMELER 28 AĞUSTOS’TA

ISKUDER tarafından bu yıl Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek takım için seçmelerin yapılacağı tarih ilan edildi. 15 yaş ve üzerinde olan genç kızlar 28 Ağustos Cumartesi günü, 6 Mart Spor Salonu’nda, saat 10.00 –17.00 saatleri arasında seçmelere katılabilecek. Seçmelerde başarılı olan genç yetenekler, Iskuder Tekespor Basketbol Kulübü’nün bir parçası olmaya hak kazanacak.

Seçmelere başvuru için iletişim numarası 0542 596 38 17.

ALTYAPIDAN ISPARTALI

KIZ ÇOCUKLARI YETİŞECEK

Proje kapsamında, Isparta’nın her ilçesine gidilerek genç yetenekler alanında uzman antrenörler eşliğinde tespit edilecek. Isparta’da yaşayıp spor yapma imkanı olmayan, dezavantajlı kız çocukları başta olmak üzere her çocuğa dokunmayı hedefleyen proje, kısa süre içerisinde Iskuder Tekespor Basketbol Kulübü’nün de altyapısını oluşturulacak.

*Levent Doğan

Bu haber 1214 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...