Eğirdir büyük bir şampiyonu ağırladı

3 Eylül 2021 18:27

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin organize ettiği  30 Ağustos kutlama programı etkinlikleri içerisinde yer alan Taekwondo müsabakalarında Eğirdir Türkiye’nin her bölgesinden sporcuları ve teknik adamları ağırlarken Taekwondo Federasyonu’nun görevlendirdiği yaklaşık 35 hakemde görev yaptı.

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bir çok bölgeden gelen birbirinden değerli hakemlerin içerisinde bulunan bir isim vardır. Eskişehir’den gelen eski Avrupa Şampiyonu ve Milli Hakem Ayşe Dudu Karatay müsabakaları başarıyla yönettikten sonra Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’le uzun süre görüştü. Eğirdir’i çok sevdiğini ve tekrar gelmek istediğinin belirten Karatay’a Başkan GÖK madalya takdim etti.

Eskişehir’li Şampiyon Hakem Ayşe Dudu Karatay, 3. dan Milli Sporcu, Üniversite mezunu olan hakem Eskişehir Bakım Fabrika Müdürlüğü (Milli Savunma Bakanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı)nde görev yapıyor.

ŞAMPİYON HAKEM AYŞE DUDU KARATAY’IN BAŞARILARI.

*Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası/20.04.2015 MOLDOVA+ 58 büyükler

AVRUPA ŞAMPİYONU

*3’üncü Asya Açık Para Taekwondo Şampiyonasının 27/Haziran / 01 Temmuz 2017

CHUNCHEON/KORE’de, Asya Şampiyonu.

*7’inci Para-Taekwondo Şampiyonası 17-20 Ekim İNGİLTERE+58 Büyükler.

DÜNYA BİRİNCİSİ

*Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası 10.06.2018 POLİVDİV/BULGARİSTAN+58 Büyükler

AVRUPA ŞAMPİYONU

*8’inci Para-Taekwondo Dünya Şampiyonası 06.02.2019 ANTALYA +58 büyükler

DÜNYA BİRİNCİSİ

Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek geçmişinde bir çok başarıya imza atan Milli Hakemimiz Ayşe Dudu Karatay’a ilçemize hoş geldiniz diyor tekrar bekliyoruz.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1246 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...