ISPARTASPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

4 Eylül 2021 13:01

Pembe-yeşilliler, sezonun ilk maçını İzmir deplasmanında Bucaspor’la Pazar günü  oynayacak. Ispartaspor, ilk maçını kazanarak sezona galibiyetle başlamak amacında.

                Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, sezonun ilk maçına çıkıyor. Pembe-yeşilliler, 5 Eylül Pazar günü İzmir deplasmanında Bucaspor’la karşı karşıya gelecek. Yeni Buca Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Balıkesir Bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe, Mert Baykal ve Sabri Öğe isimli hakemler yönetecek.

                Yaklaşık 20 yıl sonra 2. Ligde mücadele eden Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyor. Geçtiğimiz yıl 2 ekipte 3. Ligde bulunuyordu. 2 takım da

2. Ligdeki ilk maçına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise Pazarspor, Kırşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Karatay Termal 1922 Konyaspor, Tarsus İdmanyurduspor’u konuk ederken Akhisarspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanına gidecek. Kırklarelispor ise Nazilli Belediyespor’u ağırlarken Amed  Sportif Faaliyetler ise Uşakspor’u konuk edecek. Eskişehirspor ise Teco Karacabey Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Şanlurfaspor ise Ankara Demirspor’u ağırlayacak.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1233 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...