AKDENİZ’İN EN BÜYÜĞÜ OLDULAR, ŞİMDİ HEDEF TÜRKİYE

13 Eylül 2021 16:20

Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IDGEP) Üyelerinden Korhan Anlı ve Kadir Coşkun, güller diyarına kazandırdıkları Atlantis Pet Market markasıyla hizmet ağını geliştiriyor.

                Sevmek, değer vermek ve canlıların dilinden anlamanın da şart olduğu alanlardan biri de evcil hayvan sektörü.

2010 yılında kurulan Atlantis Pet Market, Akdeniz Bölgesinin en başarılı markalarından biri. Türkiye genelinde de ilk sıralarda yer alan Atlantis Pet Market’te, her türlü hayvan sahiplendirmesi yapılıyor. Kediler, köpekler, kuşlar, balıklar, kemirgenler ve birçok hayvan türünün bulunduğu Atlantis Pet Market te gıda, oyuncak ve bakım malzemeleri gibi evcil hayvanlara dair yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.

İLKLERİ YAPTILAR

Hayvanlara düşkünlüğüyle bilinen ve sektörün içerisine giren Atlantis Pet Market işletmecileri Kadir Coşkun ve Korhan Anlı, “Isparta’da bu sektörün değişmesinde ve gelişmesinde ilkleri yaptık. Bütün evcil hayvanların ihtiyaçlarının bulunduğu geniş kapsamlı mağazamızı açtık. 2017-2019 yılları arasında kedi-köpek kuru mama imalatı yaptık. Isparta içi “ALO MAMA” hizmetimizle müşterilerimizin taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz 0 850 303 88 38 numaralı santralimizden ilgili departmana bağlanarak mağazamızdan görüntülü görüşme ile diledikleri ürünleri seçebiliyor ve siparişlerini adreslerine talep edebiliyorlar. Teknoloji çağının gereksinimi olan e-ticaret platformlarında da 3 yıldır yurt içi ve yurt dışı satışlarımıza devam etmekteyiz. Bu kapsamda 1000 metrekare kapalı alanda ilçeler de dahil olmak üzere Isparta ve çevre illerine toptan malzeme satışı yapmaktayız. Kendi tescilli markamız olan “FITLINE” markası adı altında evcil hayvan ürünleri ve ödül maması gruplarının tüm Türkiye’ye dağıtımını yapmaktayız.

 “5400 KALEM ÜRÜN ÇEŞİDİ”

                Çocukluktan bu yana hayvanlarla yakından ilgilendiklerini ve işlerini severek yaptıklarını anlatan Coşkun ve Anlı, “Gün geçtikçe insanların ihtiyaç ve talepleri arttığı gibi evcil hayvanlarında ihtiyaçları artarak devam etmektedir. Bu kapsamda mağazamızda 5400 kalem ürün çeşitliliği ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. İlerleyen dönemde hedefimiz, zincir mağazalarla Atlantis Pet Market markasını tüm Türkiye’ye duyurmak.” dedi.

ATLANTİS PET MARKET’TEN YÜZDE 50 KAMPANYASI

                Akdeniz Bölgesinin en büyüklerinden olduklarını dile getiren Atlantis Pet Market işletmecileri Kadir Coşkun ve Korhan Anlı, “15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında sonbahar kampanyamız var. Bütün ürünlerimizde yüzde 50’ye varan indirimler olacak. Müşterilerimizin bu fırsatı kaçırmamalarını öneririz.” diye konuştu.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1492 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...