Ahmet Tevfik Köse’yi kaybettik

28 Eylül 2021 17:30

Hem şehrimiz hem de SDÜ için önemli bir isim olan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) eski Genel Sekreteri AHMET TEVFİK KÖSE vefat etti.

Yakalandığı hastalık nedeniyle verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Ahmet Tevfik Köse’nin vefatı, başta SDÜ camiası olmak üzere tüm sevenlerini üzdü.

AHMET TEVFİK KÖSE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Süleyman Demirel Üniversitesi eski Genel Sekreteri Ahmet Tevfik Köse’nin cenazesi, dün Mimar Sinan Camiinden öğle namazına müteakip kaldırıldı. Isparta’nın gelişimine, üniversiteye ve spora büyük emekleri geçen Köse’nin vefatı sevenlerini bir hayli üzdü. Köse’nin cenaze namazına Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı  Osman Şahlan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, SDÜ Eski Rektörü Prof. Dr. M. Lütfü  Çakmakçı, CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, akademisyenler, eğitim, iş ve spor dünyasından başkan ve yöneticiler katıldı.

Merhumun cenazesi Karaağaç Mezarlığına defnedildi.

SDÜ'DEN BAŞSAĞLIĞI

“Üniversitemiz önceki genel sekreterlerinden Ahmet Tevfik Köse vefat etmiştir. Üniversitemizin kuruluş ve gelişme dönemlerinde etkin görevler üstlenmiş güçlü karakter özellikleri ile adını unutulmaz hale getirmiş değerli hocamız Ahmet Tevfik Köse’ye Allah’tan rahmet diliyoruz. Tüm SDÜ ailesinin başı sağ olsun”.

Ahmet Tevfik Köse adına Radyo-TV Uygulama Araştırma Merkezince biyografik film hazırlandı.

Bu haber 1332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...